Елен Колева не издържа жестоките битки във „Фермата“ и напусна шоуто завинаги (СНИМКИ)

3020
02 Октомври 2016, 23:00


Елен Колева е вторият известен участник, който напусна “Фермата” в епизода на шоуто тази вечер. В няколко часов епичен дуел актрисата даде всичко от себе си, но бе победена от Ева в четири поредни битки с краен резултат 10 на 0 в полза на 20 години по-възрастната Ева, видя HotArena.

“Исках да съм достойна. Не съм силна физически, но имам сила на духа”, коментира след края на 4 часовия двубой Елен.

“Това е моята игра! Не съжалявам, че напуснах работата си и дойдох във “Фермата”. Когато искаш силно нещо, го правиш”, обясни Ева. 

Тази вечер Ева и Елен влязоха в няколко поредни битки, чийто резултат определи, че Ева остава във “Фермата”, а Елен напусна шоуто завинаги. Преди да се разделят на арената за дуели Ева подаде ръка на Елен с думите: “Дръж до себе си истински хора”.

Битките бяха тежки. В една от тях Ева и Елен държаха над главите си два коша по 50 кг с въже. Елен изпусна въжето и загуби играта. При стрелба с лък двете стреляха по мишени с реален размер. Тук Ева също победи. Елен не се справи и с останалите битки - препятствие с дървен мост, битка с кал, цепене на дърва.  


“Не мога да не призная, че Ева е по-добрата и се справи страхотно”, коментира след края на дуела Елен.

Актрисата се прибра във фермата за последно, преди останалите, и написа своето прощално писмо, в което определи и следващия Фермер на седмицата. Кой е той ще стане ясно в понеделник, 3 октомври, от 21.00 часа по bTV.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени