Елен Колева отчаяна! (Преследва Майонезата, иска го обратно)

3535
14 Юли 2015, 16:48


Актрисата Елен Колева стига до крайности, за да си върне Александър Найденов. Въпреки че двамата се разделиха бурно преди месеци, а синеоката звезда търпи безкрайни обиди от бившия си любим, тя стоически ги изтърпява. Нещо повече–проявява несвойствено за нея търпение, само и само да си го върне обратно, научи HotArena.


Причината не е толкова любов, колкото мизерията, в която тъне актрисата. След като се раздели с Найденов, той се погрижи да я изхвърлят от Народния театър, както и да не й предлагат почти никакви роли.


С огромни усилия Елен успява да се уреди с някоя и друга постановка или участие в телевизията. Но стандартът й на живот качествено се промени.Отчаяна заради това, актрисата е готова на всякакви унижения, за да си върне мъжа. Дори го преследва по партита и светски събития, където се надява да го заговори, пише "Всеки ден".


Усилията й, поне за момента удрят на камък. Найденов е твърдо решен да не й прощава, а обидите, които изсипа по неин адрес нямат чет.


Бизнесменът я наричаше „морална шантонерка“ и твърдеше, че само малка част от интимните й контакти с мъже не са били свързани с „професионалното й израстване“ „Да ти такова професионалните шансове“ избухна веднъж милионерът.


Що се отнася до Елен, напук на декларациите, че не би се върнала никога при него, тя прави и невъзможно, за да се срещнат и показва точно обратното поведение. Освен това най-големия страх на актрисата е, че някоя засукана красавица може да й го отмъкне.


Нищо чудно това наистина да се случи и то съвсем скоро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kovacheva
преди 2 години
0
За жалост г-на изпусна едно прекрасно , младо, красиво и интелигентно момиче защото другите са само "манекенки,силиконки,и так дали"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени