Елен Колева отменя сватбата, ще става бизнес дама

https://hotarena.net/az-jenata/elen-koleva-otmenia-svatbata-shte-stava-biznes-dama HotArena.net
Елен Колева отменя сватбата, ще става бизнес дама

Актрисата Елен Колева се е превърнала в истинска бизнес дама. Чаровната актриса е оставила на заден план актьорската кариера, плановете за сватбата и е решила да създава свой бизнес, научи HotArena.


Скандалната красавица от няколко месеца е лудо влюбена в евреин на име Марсел, и е решила, че подобно на редица родни светски личности и тя трябва да припечелва нещо свое. Елен и любимият й развиват бизнес, но с майонеза, а с популярните здравословни сладкишчета.



Плодовите бонбони са се сред най-модерните в момента продукти сред вегетарианците и моделките. Красивата актриса сама рекламира продуктите си, като твърди, че е и фен на здравословния начин на живот.

Бизнесът на Колева е изцяло финансиран от любимия й. Марсел е от заможен род и може да се похвали със суперстабилно финансово състояние.


Подобно на Колева и той е силно религиозен, и вярва, че Бог го е събрал с родната пищна красавица.

Хубавецът спечели сърцето на брюнетката и здраво й завъртя главата. Двамата дори обмисляха да минат под венчило това лято, но заради бизнеса, отменят плановете си.

Елен и Марсел не са се отказали да си кажат „Да”, но това ще се случи догодина.

За дълъг период от време, Елен се беше скрила от медийното пространство. Тя дори бе заличила профилите си в социалната мрежа.
След скандалните й връзки със Сашо Майонезата и Калин Терзийски, брюнетката се отдаде за известно време на чистата любов с новия й избраник.

4 Коментара

ха ха хаааааааа

преди 6 години

От текста 99% са пълна лъжа. Елен и Марсел тънат в мизерия и нямат никакви пари, за бензин дори. Елен е с него само щото няма кой друг да и се върже, а той е с нея щото е известна курва геронтофил. Долнопробните клипчета във фейса на прасето Елен са доказателство за трагедията на тия двама мизерници.

Коментирай

Сани В.

преди 6 години

Започва наистина да ми става жал за това момиче!Толкова неориентирано и неосъзнато на тези години е смешно!Скача от клон на клон,от идея на идея и на края-НИЩО! Не познавам годеникът и Марсел,но защо ли ми се струва,че и той е поредният спукан балон в живота и!Жалко ,млада е и би трябвало родителите да се опитат поне малко да и повлияят,толкова ли не могат,или са вдигнали ръце от нея!

Коментирай

До Санито

преди 6 години

Младото момиче е жена на средна възраст на 34-35 години и вместо вече да е станала майка се въргаля по някви поляни и o ближе бонбони върху родопско одеяло с цел реклама на нещо дето никой не разбира какво е. Жалка работа. Според мен тя се нуждае спешно от психиатър, но не КТ!!!!!Сашо Майонезата и срина психиката, я тоя с който се е хваналd като удавник за сламка очевидно е назадничав и елементарен и съответно двамата заедно летят към дъното още по-скорострелно. А и освен това тая Елен е мн. грозна, никога не съм я харесвал и като млада и сега като одъртя все на лелка си мяза.

Коментирай

Фотограф

преди 6 години

Елен е за психиатър. Уви наистина. И зъбатия и годеникът и той, ама благодарение на нея. Комбинация от двама нестабилни депресанти води до много страшни последствия. А снимката към статията е пълен ташак, като еленка!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.