Елен Колева показа гърди за 20 бона! Моцарелите изскочиха в ефир! Виж в галерия

https://hotarena.net/az-jenata/elen-koleva-pokaza-gardi-za-20-bona-mocarelite-izskochiha-v-efir-vij-v-galeriia HotArena.net
Елен Колева показа гърди за 20 бона! Моцарелите изскочиха в ефир! Виж в галерия

Елен Колева показа гърди за 20 бона, макар и неволно.

 

Моцарелите изскочиха в ефира на Нова тв в предаването „И аз го мога“ и затоплиха душите на зрителите, видя HotArena.

 

Актрисата изпълни сложен акробатичен номер, но всички се впечатлиха повече от номера на сутиена й.

 

Елен се вдигна във въздуха, хваната за широко платнище – т.нар. въздушен шал, и с него трябваше да изпълнява сложни фигури, да се върти над земята, да се премята и т.н.

 

Тя обаче бе облечена доста предизвикателно, като сериозна част от гърдите й бяха на показ. Което беше още по-неподходящо, като се имат предвид позите, в които трябваше да застане. 

 

След края на изпълнението мъжката част бе стъписана. „Исках аз да бъда този шал. Той откъде ли не мина“, заяви водещият Гъмов. Той помоли актрисата да се поприкрие малко и тя си облече дълго яке. Случайно или не, именно Елен спечели второто издание на предаването, пише Всеки ден. 

 

Според запознати актрисата нямала търпение да покаже напомпаните си с парите на Александър Найденов цици и затова се възползвала от тв изявата си, която й е първа от години. „Все пак Майонезата даде за тези гърди 20 бона. Операцията бе в чужбина и е рекордно скъпа заради ултрамодерните импланти, които са сложени в бюста“, разкриват запознати пред „Всеки ден“. Елен се гордеела с гърдите си, сякаш са някакво олимпийско постижение, и съвсем целенасочено ги демонстрирала на широката аудитория. 

8 Коментара

X

преди 9 години

СТРАХОТНО СЕКСИ,МЛАДА И КРАСИВА.ДЯДОТО ДА СИ ЛАЕ КОЛКОТО ИСКА С ЧЕНЕТО СИ.

Коментирай

хатт

преди 9 години

Вземете си поука за подобни заглавия, бе!!!Моцарелки може да ги нарича само някой девствен пубер, който търси секса във всяка снимка и се самозадоволява бясно като го намери.

Коментирай

кетчупа

преди 9 години

тези гърди колко много хора са ги мачкали и най-вече дядката майонеза....

Коментирай

Чочи

преди 9 години

До къде ни стига културата. Симона Пейчева на метри височина без предпазни колани направи няколко пъти шпагат и никой не го коментира, а се коментират циците на любовницата на кого ли не!

Коментирай

камелия

преди 9 години

много е готина и с каквото се захване го прави идеално

Коментирай

STANLEY

преди 8 години

ШОУ МЪЗ ГОУ. КАТО НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ В НАРОДНИЯ ТЕАТЪР, ЩЕ ИГРАЕ НА ПИЛОНА. ТАМ ГО МОЖЕ ... ВСЕ ОЩЕ.....?

Коментирай

пенчо

преди 8 години

Добро утро :) Елен Колева е известна курва в актьорските среди. Всяко стадо си има мърша. Още няколко години ще има желаещи да й гледат карантиите и после и срещу заплащане трудно ще си намира зяпачи, че не е първа младост вече. Едни успяват с кадърност, други с голи з.дници и ц.ци...

Коментирай

АС

преди 6 години

ЕЛЕН,ЩЕ ТЕ ЧУКАМ В ПУТЕТО

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.