Елен Колева сърба чорба на Централна гара

https://hotarena.net/az-jenata/elen-koleva-sarba-chorba-na-centralna-gara HotArena.net
Елен Колева сърба чорба на Централна гара

Елен Колеба за пореден път показа, че наистина е най-странната птица в актьорската гилдия. Актрисата прекоси половин София, само и само да похапне топла чорба на Централна гара, научи HotArena.

Звездата е била забелязана да похапва в известен ресторант на един от най-реномираните хотели, който се намира недалеч от Централна гара. Елен лакомо си опразнила купичката, поднесена от сервитьора, а след това минала и на каничка с турски чай.


По време на обяда си, Колева гледала втренчено в една точка и ровела заплеснато в телефона си. Накрая обаче все пак оставила бакшиш показвайки, че е успяла да си стъпи на крака, пише \"Ретро\".

За това свидетелства и факта, че актрисата се биба докарала с дизайнерска рокля на шотландско каре. А и чантата й струвала най — малко 500 лв.


Въпреки подобреното й благосъстояние, звездата от „Фермата” продължава да обикаля из София с такси. И тъй като Александър Найденов я остави без кола и покрив, на Елен й се налага да се придвижва по този начин.

Актрисата обаче няма проблем с това, тъй като плаща с ваучери. Не е ясно откъде ги взима, но определено й излиза доста изгодно.

По всичко личи, че покрай новото си гадже актрисата се е опаричила. Още повече, че вече не се носи със стари одежди, а с модерни нови рокли.

4 Коментара

Пенка и Пено

преди 7 години

Опаричила се е, ама друг път. Колева ходи облечена с едни и същи дрехи, рядко ги пере, няма пералня, на ръка не и се занимава, рядко ги сменя. Ако Борисова се смили и и даде някоя от бабешките рокли дето събират прах в магазина си тътри тунтурестото тело с тях на по-специални поводи. Добре че разкара червената барета, мина и сезона. Но има един кожен панталон, който и е фаворит дори и в жегите. Как ли намирисва под него.... На развалена майонеза....

Коментирай

u2

преди 7 години

Кой го интересува къде набива шкембета тая скучна персона. Има нещо тъповато във фейса, хем да е секси иска, хем да е невинна и на финала едно опулено, тъпо нищо

Коментирай

Свидетел

преди 7 години

Виждали ли сте тази жена на живо, не на снимка? Аз да и то наскоро. Разликата е огромна. Доклокото съм запознат, благодарение на познати фотографи, на които се отблагодарява за безплатните фотосесии, сещате се как, Еленка разполага с много снимки, които усърдно пази и ползва, нормално, нали е "актриса", трябва да гради "имидж" и да се продава и телом и духом. На живо картинката е различна, Елен не изглежда никак добре. Може преди да е било различно. Дали защото пие, дали защото не пие, дали не спи и твори копирани от други поети стихове, дали защото си е продала душицата преди време и сега си плаща греховете, дали защото е прекалила с манипулации по долнопробни салончета, каква е причината, само тя си знае, но много се е съсипала и се е състарила. Подута, едни малки свити очичики, макар и сини, един ханш, едър и висящ, нищо общо със снимките които се въртят в пространството. Какво чудо е фотошопът, убеждавам се аз за пореден път. Но работата и е да се продава и е нормално да заблуждава с визии.

Коментирай

F

преди 7 години

Mnogo pisane za tazi nikomu nenujna i bezkraino bezinteresna lelka

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.