Елен Колева съвсем откачи (Актрисата се затваря в храм, иска да срещне Бог)

2165
21 Август 2016, 14:00


Елен Колева е изперкала тотално, притесняват се близките й. Актрисата си е наумила да се затвори в храм, за да срещне Бог, научи HotArena


Звездата от "Шивачки" иска да открие смисъла на живота си на земята. За целта Елен планира да се отдалечи от светския живот за няколко месеца, да се затвори в храм и да медитира, докато не открие отговорите на болезнения въпрос за ролята си в света. 
 

Подхлъзването на Елен към божественото датира от няколко години, в които актрисата преживя много тежки лични моменти. На Колева й се наложи да остане за дълго сам сама след връзката си с милионера Александър Найденов, да търси работа и да се опита да възроди кариерата си след няколко години пауза. Към всичко това й се стовариха куп проблеми заради скандалната й слава на разбивачка на семейства. Единствено вярата в Бог я държала да не се предава и да тръгне по опасния път на депресията и самоунищожението. 


Увлечена от идеята за предопределеността в живота Елен дори планирала да посвети известно време на духовно усъвършенстване. Актрисата много искала да посрещне своя 32-ри рожден ден далеч от светския живот в смирение и изолация. Дори проучила как може да изкара няколко месеца в индийски храм – ашрам. Там в пълна изолация от всички удобства на цивилизацията актрисата искала да изкупи лоша карма от предишни животи, да се помири с миналото и да се научи на търпение, покорство и смирение. 


Колева била много ентусиазирана от идеята да замине на подобно място, където да усети единението с божественото. Дори започнала да събира средства за приключението, но в един момент открила, че сумата, която искат като дарение в индийските храмове е прекалено висока за нейните скромни възможности на актриса без щат.


„Едно такова приключение изисква солидна сума, която в момента не намерих и за това отложих този момент. Сигурна съм, че и неговото време ще дойде, когато съм готова”, издава Елен.


Обещала си веднага щом успее да събере сумата и намери пауза от работните си ангажименто, непременно да предприеме това пътешествие. То щяло да я успокои от нейния динамичен живот, който доста поизчерпил енергията й, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени