Елен Колева се върна в минал живот! Осъзна, че не е жертва! Актрисата превъзмогна Найденов чрез регресии

2721
23 Август 2015, 17:00


Елен Колева тотално се е отдала на медитацията и така популярната последно време – регресия.

 

Именно чрез регресия актрисата се е върнала в минал живот и това й е помогнало да превъзмогне тежкия период с бившия си Александър Найденов, узна HotArena.

 

Актрисата започнала своето духовно израстване с регресивни терапии, с които потъвала в дълбините на съзнанието си и се връщала в минали животи. От тях се очаквало да извлече поука за поведението си и да се опита да поправи грешките си днес. Понеже все се въртяла в омагьосан кръг с мъжете до себе си, тази терапия имала за основна цел да й покаже къде е сбъркала.

 

„Подложих се на регресивна терапия. Благодарение на десетте сеанса, през които минах, най-после се спасих от чувството, че съм жертва. Според мен всеки човек, който има усещането, че е жертва, трябва да се подложи на такъв вид терапия – ако е готов, разбира се. Регресията ти помага да преодолееш свои фобии и комплекси и да разбереш защо в този живот имаш проблеми с еди-какво си. Разбираш, че не си жертва, а всичко, което ти се случва, просто е необходимо. Това те балансира, успокоява и освобождава”, обяснява методите си на духовно израстване актрисата.

 

Това обаче далеч не е единствената практика, която Елен започнала да следва, за да се изчисти от лоша карма. Актрисата започнала редовно да практикува медитация, с която да успокоява егото и духа си. Като всеки човек на изкуството и тя често приемала твърде лично всичко. След сеанс обаче откривала, че е много по-покойна и балансирана в живота си.

 

За да канализира страстите, които не можела да сподели с никой мъж пък, актрисата започнала да се занимава с поезия. Писането й е хоби още от ученичка. Сега обаче покрай всички терзания и любовни разочарования отново отключила таланта си. За разлика от младежките години, когато скромността и свенливостта не й позволявали да показва работата си публично, сега Елен нямала подобни скрупули.

 

С първите си стихове запознала писателя Калин Терзийски, който пък се наел да я обучи в тънкостите на писането и да преработи творбите й така, че да са достойни да бъдат издадени в книга. Колева имала сериозното намерение и това да се случи още през следващата година. Сега само събирала произведенията си и ги групирала по теми. Когато всичко, което имала желание да каже се съберяло заедно, щяло да последва и публикуването на книжката.

 

„Нямам болни амбиции. Преди много драматизирах нещата. На всяка цена да съм с еди кой си! Вече не се вкопчвам така. След като Господ не ми го дава, значи така трябва. И край. Много ми е по-леко така”, издава житейската си максима Елен.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени