Елен Колева си търси нов спонсор (Вече няма кой да й плаща сметките)

1988
07 Септември 2014, 15:00


Елен Колева изненадва много по-често с шумни представления в любовния си живот, отколкото с нови и значими роли на сцената или в киното. Изглежда актрисата се е отдала изцяло на мисията да намери своята „духовна и светеща половинка", както самата тя я определя и по всичко личи, че я търси под път и над път, научи HotArena.net.

 

Елен поне досега умело съвместяваше неангажиращите  авантюри със сериозната си връзка с майонезения бос Александър Найденов. Именно заради нейните безбройни залитания двамата се разделят многократно през годините, но отново се събират, пише в. „Уикенд“.

 

„Елен знае как да го омилостиви, да се извини и отново да се върне на сигурно в обятията му. Но не и този път", сигурни са близки на актрисата.

 

На милионерът вече му е дошло до гуша от игричките на Колева и заяви на всеослушание, че окончателно я изхвърля от живота си.

 

„Тя е една 30-годишна жена, която все още отказва да порасне. Твърде широко скроена е за моя вкус и няма да я чакам да си развява прелестите, докато стане на 50 години. Знам точно с колко мъже ми е изневерила. Прощавал съм й, защото ми се кълнеше в любов, но вече й нямам капка доверие. И ми омръзна.

 

Позволявала си е да върти на пръста си не по един и по двама господа едновременно. Някои жени не могат да са верни, други не искат, а трети - и двете", оплаква се милионера.

 

Нападките срещу бившата му изгора понякога се пълнят с далеч по-нецензурно съдържание, но общото общият им смисъл е един и същ. Стомната няма как да бъде залепена.

 

Малко известен факт е, че наскоро сърцето на милионера се размеква и той забравя собствените си клетви, търсейки близостта на красавицата. Нещата уж потръгват, докато Найденов не прониква във фейсбук профила на своето птиче, откъдето разбира, че то доста фриволно си чурулика с натопорчени гарвани. И пак старата песен на нов глас, двамата са разделени и повече не искат да чуят един за друг. Докога ли?

 

Иначе звездата от „Шивачки" е принудена да върне всички  подаръци, получени от майонезения бос барабар с луксозния апартамент в „Павлово ".

 

„Елен се прави на жертва, орева орталъка колко й било тежко. В действителност тя получи толкова много от Александър. Позлати я, буташе я в първите редици. Нямаше да стигне доникъде ако не беше той да я уреди в Народния театър. Нека не се лъжем – тя е доста посредствена актриса, дори манекенките Диляна Попова и Яна Маринова се справят по-добре от нея на сцената", коментират колеги на Колева.

 

Факт е, че актрисата може да се похвали с една своя значима роля в кариерата си и тя е от филма „Шивачки", за която получава дори „Аскеер" през 2007 г. Мълви се, че и тогава това станало по „второ направление”, тъй като имала интимна връзка с режисьора.

 

„Не знам защо ми връчиха статуетката и смятам, че за мен тя се оказа по-скоро прокоба. Не съм я искала. Обикновено, когато получиш подобна награда, означава, че ще имаш работа в киното. При мен стана точно обратното. Цената, която плащам за нея няма покритие. Защото хем пишат постоянно за мен, хем не работя", ожали се амбициозната Колева.

 

И все пак несполуките в професията се компенсират  от активността й в интимните авантюри. С кого ли не я свързваха, тя кого ли не изпробва в леглото и все така неуморно върви към покоряването на нови върхове. Една от най-пресните жертви, попадали в капана й, е бившият на Михаела Стоичкова - Иво Аръков. С него изживяват кратък романс, въпреки че по това време по стара традиция Елен все още топли и постелята на Александър Найденов.

 

С Аръков  връзката уж е страстна но, но приключва в момента, в който артистът решава да се залюби с далеч по перспективната и заможна Мика Стоичкова. Не че и там събитията се стекоха по добър сценарий, но така е в българския шоубизнес.

 

След раздялата с колегата Колева изпробва възможностите на още един-двама красавци и пак нищо сериозно. За момента на палавата актриса ще й е трудно лесно да се сдобие с ново спонсор, който да поддържа луксозното й ежедневие.

 

„Обещавам, че ако се влюбя, непременно ще го споделя. Разбрала съм се с Господ да ми изпрати моя човек. Искам да е добър, духовен и светещ, за да вибрираме заедно и като ни видят хората да си кажат - те са един за друг", надява се Елен.

 

Актрисата предполага, че трудностите в личния й живот до голяма степен се дължат на проблемното й детство. Едва на 4 години тя губи баща си.

 

„Мама пое изцяло грижите за моето образование и съзряване, но й беше трудно. Между нас двете има много силна връзка. Майка ми се отнасяше с мен като с голям човек и си споделяхме всичко. Иначе като дете дълго време, смятах, че съм грозна и ми беше трудно. Нямах татко, нямах маркови дрехи, нямах колело. Нямах онова, което другите деца имаха", проплаква Колева и признава, че не обича да се връща назад към миналото.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени