Елен Колева спазва строг 40 дневен пост

919
26 Март 2017, 16:00


Набожната актриса Елен Колева спазва всички канони на православието. Звездата  от „Шивачки” не си позволява никакво кръшкане  от основните правила и в това число вече осма година е под строг пост преди всеки Великден.

През тези 40 дни актрисата не вкусва никакви млечни, месни и мазни продукти. Колева се храни само с растителна и много лека храна, а в изключения пие по чаша червено вино. 

За Колева обаче не само храната е важна преди Великден. Актрисата смята, че далеч по-важно е да обръща внимание на мислите си. Звездата се старае да не допуска нищо лошо за никого в главата си и контролира всяка злострорна мисъл. „Когато хвана да се ядосвам за нещо, веднага се фокусирам над някоя молитва”, издава тайната си Елен. Актрисата не пропуска и сексуалния пост, колк ото и тежък да е той в настоящ ото й положение. Все пак  отскоро Колева има ново гадже, с което още не са успели да се наситят един на друг. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Продуцент
Преди 1 година
0
Тази жена от тъпота и курволяк накуп си съсипа живота, първо се шибаше за кинти с оня провиснал дъртак, после преспа "еднократно" с който и пусна от актьорчетата, завъртя безброй интриги, естествено за повторно никой не я пожела, на финала фиаското беше с алкохолизирания поет и сега ше ми чете молитви, аре стиге бе, аман от такива проститутки дето се правят на набожни. На представленията и ходят само баби и дедовци умрели от скука.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
neighbour
Преди 1 година
0
Абе тая от снимката, същата ли е дето се тътрузи около колелото на Журналист с един грозен брадясал клошар. Баси на живо колко е различна, нищо общо с реалността.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Mitaka
Преди 1 година
0
Дали тая кръглолика свиня си плаща за да се споменавате осраното и име от време на врме - не знам, но определено това с молитвите и бог изречено от нейната уста е безумно. Тая дето е лапала пишки на старци за парцали и екскурзии сега да говори за бог! Ужасно противно същество, ужасно грозно и с много евтино и долнопробно излъчване. Всички в актьорската гилдия я мразят, няма нито един приятел актьор, сещате се защо. Страшен боклук!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени