Елен Колева търси нов чичко-паричко в сайтове за запознанства (Вижте как се предлага)

4689
12 Август 2015, 17:00Елен Колева спешно си търси богаташ в интернет и бройка гаджета в мрежата. Скандалната брюнетка е на лов за нови богаташи, след като Александър Найденов я остави без пукнат лев, научи HotArena.


Елен е потънала в дългове към мобилни оператори и банки, и има спешна нужда от нов спонсор. Тя дори се е регистрирала в сайта за запознанства, само и само да увеличи шансовете си да срещне някой застаряващ бизнесмен, който да й уреди удобен живот.


В обявата си за търсене на гадже Колева пуснала и няколко свои палави снимки, с които обаче рискувала да докара инфаркт на евентуалния си бъдеш избраник, пише „Всеки ден“. Анонса към тях е не по-малко пикантен - „Готова съм на всичко в леглото, умела съм в спалнята и в готвенето“, пише тя.


Актрисата изтъква, че не я притеснява дали бъдещият й любим ще бъде женен, с деца, или пък пенсионер. Нито пък я смущава фактът, че ще играе ролята на домакиня в дома му.


Нямам против, ако човекът до мен има и деца от друга връзка“, посочила е още далновидната актриса. Дали има отклик на обявата й не е ясно, но Колева се надява да открие своя пенсиониран принц, който да я измъкне от кризата.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.......................
преди 3 години
-1
ТОВА Е ПРОПАДНАЛ ЧОВЕК И НЕЩАСТЕН. ЗА ЖАЛОСТ ГО МИСЛЕХ ЗА ПО-ИНТЕЛИГЕНТЕН. НО ДА ЖИВЕЕШ С ЕДНА ПРОСТАЧКА,НЕВЪЗПИТАНА И НЕОБРАЗОВАНА И ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С 15 ГОДИШНИ ДЕЦА ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ПРОСТ. НАЙДЕНОВ ,ЗА ДА ИЗЛЕЗЕШ ОТ ПАДЕНИЕТО СИ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ САМО ЖЕНА ОТ КЛАСА ,АКО РАЗБИРАШ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!!!!!!!!!!
преди 3 години
-2
В кой сайт се предлага,как пишете така наизуст и съчинявате? Простаци ,плачете за съд .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Артистка
преди 3 години
-3
Спаружена слива си, Майонеза, и колкото и да я оплюваш, това няма да промени факта, че тя е млада и красива и има много живот пред себе си, а ти злобен дърт козел, който си въобрази, че ще купи сърцето на едно свежо младо момиче. Тялото да, но не и душата и, грозник. Младите момичета са с вас само заради парите, вие какво очаквате, да ви обичат ли?! Много беше кавалерско да я уволниш от театъра, за да не може дори да се прехранва. Ако мислиш, че една жена ще бъде със смачкан шифон като тебе, намери си някоя баба заради личните и качества.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 3 години
-2
Платена публикация! Хайде дайте фактите, че така много взех да и симпатизирам!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пич
преди 3 години
-2
Съгласен съм. Нито пише сайта, нито ми се струва достоверно. Личи си почеркът на Майонезата тук.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени