Елен Колева тръгна по стъпките на Стоянка Мутафова, поду се от ботокс

2515
30 Октомври 2016, 11:00


Лицето на Елен Колева е придобило доста странни форми напоследък, узна HotArena.


Актрисата, която до скоро се подвизаваше в риалитито "Фермата", е доста подозрително подута, а вместо скули сякаш има две големи ябълки от двете страни на лицето си. Брадичката на актрисата пък е стана неестествено издължена и можем да заключим, че този й вид се дължи на куп филъри и ботокс, които си е инжертирала, видимо не с желания ефект.


Колева не веднъж е споделяла, че дава мило и драго цял живот да си остане с невинното детско излъчване, което е разбило не едно семейство. Това обаче няма как да стане по естествен път, защото не може да спре времето и неговото въздействие. Именно по тази причина Елен е решила спешно да вземе мерки.


Само на 32 години тя вече е специалист по методите, благодарение на които с няколко инжекцийки може да направи кожата си като на абитуриентка. Постепенно обаче ефектът започва да се превръща в дефект и това се вижда даже с просто и не толкова компетентно око. 


При последното си появяване по телевизията скулите на Елен доста наподобяваха тези на 94-годишната Стоянка Мутафова, която обаче на стари години реши да изпъне бръчки и се поду от ботокс. Докато при нея всичко това е лесно обяснимо и приемливо, то при все още младата Елен някак противоречи на представите за разумно, пише "Уикенд".


„Рано й е още да слага ботокс, а тя вече сигурно не знае точно колко пъти го е правила”, смятат колежки на бившата фермерка. 


Ефектът на подутото лице се допълва от напомпаната уста са актрисата. Тя по природа има пухкави и сочни устни, но с годините се вижда как те стават все по-големи и по-големи. „Скоро може да се пръснат”, коментират зевзеци. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени