Елен Колева в тежка депресия: Пропилях си живота, Майонезата е виновен!

7005
18 Ноември 2017, 14:40


Елен Колева обръща поглед към миналото със съжаление и гняв, узна HotArena.


Актрисата Елен Колева празнува 10 години от старта на кариерата си, но не с шумно парти, а с тежка равносметка. Връщайки се назад във времето, тя осъзнава, че това десетилетие е било истинска въртележка от емоции и чувства. А нейната емоционалност сериозно й е попречила. И ако днес има този шанс, би дала рестарт на кариерата си, би започнала на чисто.


Според Колева, любовните й истории за събирания и раздели са повлияли сериозно на професионалния й път. А безспорно най-голяма вина за това, че нещата не са се случили, както тя е искала, има Сашо Майонезата. Двамата бяха заедно няколко години и Елен съвсем се забрави в ролята си на актриса, пише "България днес".


После се влюби злополучно в Калин Терзийски и старата песен на нов глас. А за кино и театър вс ене й оставаше време от драми и любови. И днес горчиво съжалява. „Както славата ме опияни, така после ме срина”, разсъждава Колева.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
PPP
Преди 1 година
0
TAPA PUTKA NEPORABENA, SPERMOLJASAL KURWALAK
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НА КРИВАТА РАКЕТА КОСМОСА И Е КРИВ
Преди 1 година
0
А ОЛИНЕЗАТА ВИНОВЕн??? КОГА ТИ ДАВА ПАРИ,ЩО НЕ МУ КАЗА..АМИ ДОТУК СЪМ,НЕ БЛАГОДАРЯ! ГУБЯ СИ ВРЕМЕТО С ТЕБ!!! АМА ШМАТКО ТЪПА,ЩО НЕ МУ ГО КАЗА ТОГАВА, А КОГАТО ТИ БИ ДУЗПАТА!!! ДЕЕБИ КУРВИТЕ НАВСЯКЪДЕ В ОБЩЕСТВОТО!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-2
Като мислиш с половия си орган е така.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени