Елен Колева въртяла накуп Башар Рахал и Иво Аръков

5119
02 Септември 2014, 11:12


Не една, а няколко паралелни връзки е поддържала Елен Колева през годините, в които бе заедно с майонезения бос Александър Найденов, научи HotArena.net.

 

Само преди месец милионерът нарита от дома и живота си некадърната актриса, след като я хванал в крачка, че върти любов с още няколко други мъже. Това разкри самия Найденов в сензационно интервю за „Всеки ден” миналата седмица. Той отказа да назове имената на любовниците й, но нейни колеги разкриха истината.

 

Оказа се, че палавата Елен е изневерявала системно на мъжа до нея със свои бивши сексуални партньори, както и с нови такива, които срещала предимно в театъра. Семейният Башар Рахал и наскоро пребитият зверски Иво Аръков са част от списъка със секс играчки на Колева, която незадоволена от ласките на възрастния мъж до себе си,  търсела утеха в чужди легла.

 

Запознати с разврата, който брюнетката е въртяла, разказват, че именно Башар и Иво са били най-често предпочитаните от нея партньори, но междувременно тя не се притеснявала да си ляга и с всички останали, изпречили й се напътя. Сексуалните си явки Колева изпълнявала като цветарка, обикаляйки по адресите на любовниците си.

 

Театралката не се притеснявала по никакъв начин, ако бъде засечена в компанията на някой от популярните до нея мъже, тъй като заради съвместните си работни ангажименти тя винаги можела да се оправдае срещата си с актьорите. Във времето, когато бе държанка на милионера Александър Найденов обаче, често успявала да прави любов извън семейното гнездо по няколко пъти седмично.

 

Според хора от арт съсловието, Елен била лудо влюбена в Иво Аръков, с когото обаче имала само сексуални отношения. Тя не можела да се примири, че той е избрал Мика Стоичкова като официалната жена до себе си и изпаднала в депресия. Именно така Александър Найденов се усетил, че нещо не е наред.

 

Започнал собствено проучване и установил, че Елен има отношения с колегата си. Същевременно обаче спяла и с Башар Рахал.

 

„Тя вече не е момиче, а зряла жена, прехвърлила 30-те години. Направила е осъзнат избор. Моето мнение е, че, уви, Елен е от жените, които не могат да бъдат верни на един-единствен мъж. Това аз го наричам морален курвалък”, обясни огорчения Александър Найденов. Тази неделя той ще гостува и в предаването на Сашо Диков, където ще даде още подробности за изневерите на половинката си.

 

След раздялата си с Александър Елен временно прекратила сексуалните си забежки с който и да е и се е кротнала на шавливото си дупе. Актрисата не искала да дава повод за каквито и да е слухове, заради което стояла на сухо и никой не задоволявал сексуалния й нагон.

 

„Кротнала се, но след като Майонезата я хвана в крачка, тя буквално е в шах и не знае как да реагира. Изведнъж камбаната удари и каляската се превърна в тиква, а заможната принцеса отново ще стане пепеляшка”, коментират Колева колегите й в театралните среди.

 

Тя е масово ненавиждана в съсловието заради факта, че до този момент е получавала ролите си не заради талант, а заради връзките на любовника си Александър Найденов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Просто мнение
преди 3 години
0
Добра актриса е Елен, но жалката действителност е, че без солиден гръб в България трудно се пробива, дори и да си талантлив. А понякога таланта и спъва, защото хората са злобни и завистливи. Няма да и е леко, дори напротив. От една актьорска заплата трусно се живее. Дано намери по достоен мъж от този Александър, защото поведението му не му прави чест. Трябва да си голям мръстник да очерниш публично жената , която е живяла с теб дулго време. Жалка картинка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 3 години
0
Ей много я очернихте тая Елена Колева-не, че я харесвам, даже хич не я харесвам като актриса, но личните й отношения са си нейна работа. А на тоя рогач - Майонеза ли е какъв е, не му прави чест да обикаля по жълтите вестници и предавания и да развява мръсното им бельо - кой го е карал да избере да живее с нея?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени