Елен Колева ВЗРИВИ: Майонезата ме принуждаваше да правим тройки, а на Терзийски не му ставаше!

https://hotarena.net/laifstail/elen-koleva-vzrivi-maionezata-me-prinujdavashe-da-pravim-troiki-a-na-terziiski-ne-mu-stavashe HotArena.net
Елен Колева ВЗРИВИ: Майонезата ме принуждаваше да правим тройки, а на Терзийски не му ставаше!

Елен Колева уж се беше кротнала в прегръдките на младия си любовник Давид Бонев, преди двамата изненадващо да сложат край на отношенията си в началото на пролетта.

 

Тя намери сродна душа и финансово рамо у радомирския бизнесмен, а и признава, че за първи път от години се е радвала на нормален сексуален живот, узна HotArena.

 

За разлика от връзките й с възрастния мераклия Сашо Майонезата и писателя алкохолик Калин Терзийски, които били истинско фиаско в леглото.

 

Сашо беше активен като за мъж, прехвърлил 60-те, но имаше някакви странни сексуални фантазии. Постоянно ме караше да се обличам в униформа на стюардеса или сервитьорка. Най-неприятното беше, че редовно ме принуждаваше да правим тройки с други жени“, оплака се Елен, цитира „Таблоид“.

 

Освен това момичетата, които се включваха в сексуалната ни игра, бяха платени компаньонки. Треперех от страх да не лепна някоя болест, но бях млада и глупава и се съгласявах с всички идеи на Сашо“, шокира още повече Колева.

 

Още по-нелеп сексуален живот Елен е имала с писателя и любител на чашката Калин Терзийски. Според нея той е импотентен в 95% от времето заради злоупотребата му със спиртни напитки.

 

Лягахме си като братче и сестриче, той само сумтеше и се давеше в собствените си лиги. Прекарвала съм десетократно повече време да го пазя да не се задави с повръщане в съня си, отколкото да правим секс“, потресе актрисата с признания.

 

Оплака се и от хигиенните навизи на Кайо в кревата, който след тежките си пиянски вакханалии на няколко пъти се изпускал и подмокрял чаршафите, докато бил в алкохолен амок.

 

За разлика от двамата дъртьовци, Давид Бонев се оказал нормален мъж с прилични интимни способности. Елен му е благодарна, че е преоткрила потиснатата си сексуалност на солидната възраст от 34 години. Не е ясно защо двамата се разделиха, след което Елен отново остана свободен агент на любовния пазар.

9 Коментара

Защото Давид Бонев е наркоман който дължи пари на цяла София!!!

преди 5 години

Страх го е мишката защото знае колко хора ще му чупят кокалите ако се появява наляво надясно крие се мизерника долен!А на колко дилъри дължи пари за кокаин той много добре знае от колко места го търсят!А колко пари на заем които взе дори и от много близки негови приятели и не върна !!!!Всички го знаем тоя плужек!

Коментирай

джон

преди 5 години

сладурана

Коментирай

Хуйо Балкански

преди 5 години

Елен, с тези си излияния доказваш, че си пропаднала жена! След като си имала недоволства от въпросните господа, чий си го търсила при тях?

Коментирай

!!!

преди 5 години

ПАРИ от Сашко и известност покрай Кико. Ама тогава си мълчеше. Га яде мълча.

Коментирай

Хахаххаххаххахахха

преди 5 години

Тая каква мръсна уроспия е само по дъртаняновци лапаше им сбръчканите пишоци за кеш проститутка прикриваща се зад професията на актриса “Айде кажете ми с кой филм или постановка сте запомнили Елен Колева ?Повечето знаем коя е тя от скандалите и с дъртаци и непристойното и поведение!жена която може да си го сложи с майонезата и Терзийски за какъв боклук говорим и кой да и обърне внимание наркозависимия давид който изхвърча от политиката толкова бързо колкото и влезе мошенникът който излъга стотици граждани и не им плати обещаните и заработени пари!Тя е мръсна курва но и давид новото и гаджле заслужава да гние в АДА!Поздрави от Радомир нещастници!

Коментирай

Велислав

преди 5 години

Еми ето ходи с дъртаци пияници наркомани мошенници коя жена която е достойна и уважава себе си би обърнала внимание на подобни отпадъчни елементи.Иначе на интервютата се прави говори макар и заучени истории думи фрази и всичко да си личи какъв фалш е явно идиотите с които се среща ги омайва къде говори къде от гъзът в устата с лайната и така :)

Коментирай

Elen Koleva

преди 5 години

David Bonev e NARKOZAVISIM,PSIHOPAT,KOMARDJIQ,BI SEKSUALEN,IZVRATENQK DULJI PARI NA CQLA SOFIA I OBICHA PEDERASKI VECHERINKI KOGATO EBE MUJE TOI E AKTIVNIQ NO OBICHA s PRUSTCHE DOKATO EBE DA IMA V ANUSA,I OSHTE KUP NESHTA ZA KOITO NQMAM VREME da Napisha

Коментирай

Отврат

преди 5 години

Този боклук има психични отклонения.

Коментирай

Светлана

преди 5 години

Мили Боже , тази и идея си няма , колко всъщност , излага себе си ... Елен ли е , Кошута ли е , обаче е нечовешки тъпа !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.