Елен Колева заприлича на клоун

2061
09 Април 2017, 12:13


Елен Колева не прилича на нищо след аферата с писателя-пиянде Калин Терзийски.

Актрисата бе заснета да се движи в доста странни одежди в краен столичен квартал. Колева се бе накиприла с карирана пола-балон, която я правеше да изглежда още по-дебела и комична, като клоун  от „Цирк Балкански”. Злополучната държанка на Сашо Майонезата мъкнеше две чанти и бе видимо надебеляла, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жалостив
Преди 1 година
0
Много ми е жал за тая клета леля, особено при онази излагация с Калин Терзиийски, много я съжалих, но не чак толкова че да ми стане симпатична. Мега провинциално излъчване, много неприятен кръгъл фейс, кофти тело с кофти силиконови цици и като се сетя и къв дедо я е ебал и направо ме отвращава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фотографче
Преди 1 година
0
Елен винаги се е обличала много безвкусно. Разбираемо е, предвид грозното и трътлесто и несъразмерно тяло, нищо не и стои добре. За това вината не е нейна, Нооо има един кожен панталон и едни високи кожени кубинки, мега грозни. Един дето не бил ебал от 100 години се навил да и тегли един бърз в кенефа на една дискотека, но като смъкнала кожения панталон и пича побягнал отвратен. Миризмата била нечовешка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени