Елена Бербатова пише книга за 2 млн. паунда! Вади най-съкровените си тайни

https://hotarena.net/az-jenata/elena-berbatova-pishe-kniga-za-2-mln-paunda-vadi-nai-sakrovenite-si-taini HotArena.net
Елена Бербатова пише книга за 2 млн. паунда! Вади най-съкровените си тайни

Елена Бербатова ще пише книга с оферта от 2 милиона паунда, узна HotArena.

Жената на Димитър Бербатов ще извади най-съкровените тайни – нейни и на мъжа й, които е записвала през годините в своя дневник.

 

В книгата Елена описва перипетиите на футболната ни суперзвезда Димитър Бербатов по време на престоя му в английския гранд „Манчестър Юнайтед“.

 

Елегантната брюнетка, която рядко попада в светлините на прожекторите, си водела подробен дневник на всичките преживявания в личен и професионален план с Митко още откакто се премести да живее при него в Лондон през 2007-а година.

 

Наскоро с нея се свързали представители на британското издателство „Ходжърс и Стоутън“, вторият най-голям разпространител на художествена и документална литература на Острова.

 

Хитрите бизнесмени сложили на масата огромната сума, за да претвори Елена спомените си в документален роман. Издателството изкара луди пари миналата година от автобиографията на бившия мениджър на „червените дяволи“ Алекс Фъргюсън и капитана от славните години в края на 90-те Рой Кийн. Твърди се, че печалбата на издателската къща от поредицата само за 12 месеца наближава 280 млн. паунда.

 

Елена щяла да получи професионална помощ от щатни сътрудници на „Ходжърс и Стоутън“ в създаването на произведението, като идеята била да се наблегне на вътрешните конфликти в съблекалнята на клуба, расисткия скандал между Патрис Евра и Луис Суарес и намесата на американските евреи Глейзър в политиката на отбора през погледа на една футболна съпруга.

 

Подобаващо място щяло да бъде отделено и на личностните проблеми между Митко Бербатов и Алекс Фъргюсън през последната година на престоя на нашия в Манчестър.

 

Димитър първоначално остро се противопоставял на възможността половинката му да заяви присъствие в обществото точно по такъв начин. Голмайсторът на България за всички времена е пословичен със своята дискретност и рядко позволява професионалните му трудности да стигат до медиите.

 

В крайна сметка обаче Бербатов се огънал под натиска на Елена, която смятала, че на 37 години заслужава да обърне внимание и на личното си развитие, след като прекарва почти цялото си време в грижи за двете дъщери на фамилията – Деа и Елиа.

3 Коментара

АзЪ.

преди 8 години

Мдам, едни пишат книги, други се барват ерОдирани, па и определят правилата у правописа на език с писменост на неколко столетия! :D

Коментирай

това е!

преди 8 години

Това е жена, футболна съпруга и майка! Почти , като парцала Николета Лозанова!!! Само, че на светлинни години разстояние....Ха ха хааааааа

Коментирай

1

преди 8 години

Ася и Николета срещу нея да бягат няма да я стигнат цял живот. Наоперирани джуджета.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.