Елена Бербатова се поболя от ревност, пуска детектив да следи Митко! (От кого го пази толкова?)

2711
25 Август 2016, 15:00


Съпругата на Димитър Бербатов страда от хронична ревност, която може да й изиграе лоша шега, научи HotArena.


Елена Бербатова не е на себе си, откакто Митко я заряза с децата и отпраши да се забавлява с компания по родните курорти. Тя никак не била съгласна с тази идея, но гласът й не се чул особено. Това е знак, че явно мераците й да държи изкъсо известния си мъж вече дават обратния ефект и той се чуди как да се отскъбне от параноясалата си жена.


Щом останала сама, Елена веднага се вкарала в жестоки филми. Не се притеснявала толкова от някакви случайни златотърсачки по дискотеките, защото знае, че при Бербатов техните номера не минават. Треперена от страх обаче една женска закана да не се изпълни. Бившата любовница на футболиста Даниела Арнаут явно още не го е прежалила и се зарече да го открадне пак за себе си.


Моделът с разкрепостено поведение имаше връзка с Бербатов преди той да срещне Елена и днес дори й натяква, че тя трябва да й е благодарна, че го е кротнала, преди да се запознаят. Слуховете твърдят обаче, че авантюрата на футболиста и модела е продължила и след брака му. С тези намеци и явните мераци да си върне Митко, Даниела е станала враг номер 1 на футболната съпруга. Арнаут дори се е зарекла, че ще спипа натясно бившата си тръпка, докато е на морето.


За да предотврати изпълнението на пъкления й план, Бербатова е прибегнала до доста отчаян ход. По съвет на своя прителка е наела частен детектив, който да въри по петите на Димитър, докато е на морски гастрол. Агентът под прикритие имал за цел да докладва за всяка негова стъпка и най-вече за евентуална поява на Даниела.


Футболната съпруга явно обаче не осъзнава какъв автогол ще си вкара, щом Бербатов разбере за подлия й ход. Като нищо болезнената й ревност може да й струва прекалено висока цена. Освен да загуби мъжа си, Елена може да се вкара и в друг филм - Даниела се заканва, че знае доста интересни неща за нея, но сама ще прецени кога да проговори, пише "Всеки ден".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
e sq
Преди 1 година
-1
e tq kvo iska s takava zvezda da vari kartofi do polata li i
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
fuck
Преди 1 година
0
ебахти противняка е тоя
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени