Елена Йончева чака бебе на 52 години! (Вижте подробности за бременността й)

3264
21 Януари 2016, 16:00


Елена Йончева най-накрая е бременна, научи HotArena.

 

Журналистката ще става майка на рекордните 52 години, а таткото Пламен е на седмото небе.

 

Елена Йончева в момента се крие от всички, тъй като е в доста напреднала бременност, пише „Уикенд“.

 

Тя се притеснява да не хване зли очи и не мърда от дома си.

 

„Елена е в 5-ия, скоро влиза в 6-ия месец на бременността. За това са посветени много малко хора, десетина души от най-близкото й обкръжение. Никога не е била по-щастлива, същото важи и за гаджето й Пламен“, разкриха източници от приятелския кръг на Йончева.

 

Тя заслужава най-сетне да има рожба, а също и да й се вдъхне кураж, че се е решила на това на тази възраст, допълват близките й.

 

В годините неколкократно се твърдеше, че журналистката скоро ще дари тогавашния премиер Сергей Станишев с наследник, макар да се опитваше да го отлага заради кариерата си. Дали е било така и се е стигнало до лош развой на нещата, не става ясно.

 

През 2010 г. блондинката среща настоящия си мъж – архитекта Пламен, който е по-малък от журналистката с цели 12 години.

 

Погледите се бяха втренчили в Йончева в очакване и тя да поеме по пътя на родителството. Това обаче така и не се случваше и съвсем естествено близките й се примириха, че явно на нея съдбата не й го е отредила. Журналистката дори мислела да си осинови дете преди 2 години, но в крайна сметка се отказала.

 

Абсолютно изненадващо за всички, Елена Йончева наскоро е била забелязана с наедряло коремче, което дори не се е опитала да прикрие, например от суеверие. Щастливата вест тя я е съобщила съвсем умишлено именно по Коледа на семейството си. Все пак помолила за дискретност, тъй като не искала да дава обяснения.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пфф
преди 2 години
-2
Ужас,съжалявам,но това за мен е някаква извратена история..Ин витро техниката съществува отдавна,тя на 52 се сетила,че иска да ражда.Тази жена изобщо не мисли колко антиприродно е това.Трябва да се сложи някакъв възрастов лимит на инвитрото...А не баби на 50,60,70 да тичат към клиниките и само ,защото имат пари да правят каквото си искатАко това беше нещо нормално,Господ щеше да направи жените да раждат до 100,ако искат...отврат е за мен-отделно,ако е нейн генетичният материал,то определено и качеството му няма да е добро...Просто природа,но човекът пак се мисли за Бог...жалка работа
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 2 години
0
Тази жена заслужава да има семейство, любим мъж и деца. Да е жива и здрава. Живо и здраво детенце да си роди.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
7777
преди 2 години
0
Да им е честито.На България и трябва такива деца, заченати с любов и от отговорни родители ,а не мръсни мангали, които само източват бюджета на държавата и нищо не става от тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.
преди 2 години
0
Мормално е да иска да го запази в тайна, особено на тази възраст и не е нормално да го изплющите тук!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени