Елена Йончева изгубила дете?

6227
22 Март 2012, 16:20


Бившата половинка на Сергей Станишев, Елена Йончева, е пометнала, разнася се клюка из светските среди. Журналистката подлуди светските хроникьори с мълвата, че чака първото си дете миналата есен. 

 
Досега обаче Йончева така и не се е похвалила, че е станала майка, което стана повод за още спекулации свързани с нейното деликатно състояние. 
 
 
През октомври Елена се появи на светско събитие с видимо наедряло коремче.
 
 
Журналистката блестеше от щастие и освен в талията не бе качила грам никъде по снагата си. Това логично стана повод за твърдения, че наследникът й се очаква кай-късно в края на зимата. 
 
 
Самата Елена имаше глупостта да признае месеци по-рано, че като всяка влюбена жена се надява някой ден да има деца от партньора си. Така за отрицателно време журналистката бе набедена за бременна. 
 
 
Почти половин година по-късно обаче Йончева и приятелят й Пламен още не са се похвалили, че са станали родители. 
 
 
През февруари дори се появиха на снимка на "Енимал Рескю" – организация за приютяване на бездомни животни. На нея Елена и партньорът й позираха с нов член на семейството си – кучето Таша. 
 
 
Последните слухове за бременността на бившата спътница на Сергей Станишев са ужасяващи. Според някои Елена наистина е очаквала дете. Бременността й обаче никак не била лека и това наложило журналистката да се затвори в дома си и да си почива. Дори това обаче не успяло да я опази от помятане, пише "Уикенд".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени