Елена Йончева крие брак, Ники Кънчев е студентската й любов (Пикантни подробности за мъжете в живота й)

2564
05 Февруари 2017, 14:00


Новият секретар за връзка с медиите на президента Румен Радев – Елена Йончева, която на 51-годишна възраст роди дете от архитекта Пламен Тодоров, вече има един брак зад гърба си, за който изобщо не желае да говори, дочу HotArena. Преди да срещне Сергей Станишев и бащата на сина си Теодор, журналистката е била омъжена за родения в Силистра социолог Дочо Михайлов.

Двамата се запознали още като студенти в Московския университет през 90-те. По онова време Елена следвала журналистика, а Дочо - социална психология. Докато били студенти, Елена и Дочо се движели в една компания с бъдещия премиер Станишев, който по онова време също учел в Москва, и с Ники Кънчев. През студентските си години блондинката е изживяла кратък роман с телевизионера, с когото учели заедно журналистика в Москва, разкриват техни състуденти, пише "Уикенд".

Сватбата й с Дочо Михайлов обаче не е момент, към който Йончева обича да се връща. За да могат да присъстват всички роднини, младоженците се оженили в София 3 години след началото на връзката си. Елена и Дочо били изтупани в бяло от главата до петите. Младото семейство Михайлови просъществувало едва 2 години. Всичките усилия на Йончева да спаси брака си се оказали напразни. Бракоразводното дело между Елена и Дочо се гледа във фаталната 13 зала на Софийски районен съд. Минало бързо и цивилизовано. Скоро след като пътищата им се разделили, Дочо Михайлов срещнал втората си съпруга Краси и се оженил повторно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени