Елена Йончева не дава бебето на баби, бившата на Станишев се стопи от грижи по малкия Теодор

2902
05 Януари 2017, 15:00


Журналистката Елена Йончева се оказа майка-орлица. Бившата приятелка на Сергей Станишев, която роди сина си Теодор на завидните 51 години, отказва да повери бебето на баби и бавачки въпреки натоварения си график. Йончева е поела всички грижи по отглеждането на малкия върху собствените си плещи и поверява малко от суетнята само на половинката си Пламен Тодоров, научи HotArena.

Как ще се оправят, бебокът е едва на 9 месеца и изисква денонощно внимание, чудят се приятелките й. Макар че не кърми Теодор, журналистката го отглежда като писано яйце и впрягала баща му да будува нощем, да сменя памперси и да приготвя шишетата с мляко. Eжедневните разходки на малчото с количката също не се пропускат. Майката на журналистката Лариса била освободена от обичайното дункуркане на внука. Все пак и това се случвало, но съвсем инцидентно, когато и двамата родители имали важни срещи и задачи. Напоследък обаче сериозно ангажираният архитект Пламен започнал да „издиша” от недоспиване, проектите му буксували и той навивал жена си да вземат бавачка, за да не изостава с професията. Елена обаче била непреклонна. „Толкова изстрадах за да имам дете, сега не искам друг да ми го гледа”, тросвала се своенравната майка.

Бебешките неволи обаче не спрели Йончева, която е доста ангажирана професионално – Елена е част от политическия кабинет на президента Румен Радев и скоро, когато генералът стъпи в длъжност, ежедневието й ще се завърти на пълни обороти. Освен всичко останало, бившата на Станишев не спира да движи амбициозни телевизионни проекти, макар че засега е спряла поне командировките в Далечния Изток. Близките и приятелите на Елена вече се притесняват за нея, защото от невъзможната комбинация да е идеална майка и перфектен журналист, самата тя е изтощена до крайност.

Напоследък синеокото миньонче буквално се е стопило. Самата тя признава, че няма време дори да сготви и двамата с Пламен хапват сухоежбина, купена от хипермаркета. Добре че Елена вече не е със Сергей, защото той е кулинар и нямаше да се съгласи на трапезата да няма сготвено, шегуват се стари приятели на амбициозната блондинка. Малчуганът Тео е вече на 9 месеца. Елена роди първото си дете на 21 март 2016 г. след 6-годишна връзка с архитекта Пламен Тодоров.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени