Елена Йончева осиновява момиченце

3718
27 Март 2017, 16:00


Елена Йончева, която влиза в политиката с летящ старт като депутат от БСП след предсрочните парламентарни избори в неделя, е на път да осинови дете, научи HotArena.

Точно една година след като роди първородния си син Тео, тя е решила да го зарадва със сестричка, но според нейни познати не искала повече да се подлага на тежките процедури по хормонална стимулация и износване на плод от чужда яйцеклетка. От няколко години журналистката, заснела развитието на едни от най-горещите точки по света и хванала окото на куп граждански войни, обмисляла да осинови отроче. Нейни близки довериха, че дори когато е била заедно с екс премиера Сергей Станишев, обсъждала темата. Въпреки дългогодишната връзка между телевизионерката и политика обаче двамата така и не стигнаха до създаването на общо поколение.

Йончева пък винаги смятала, че е по-добре, ако изобщо реши да създаде дете, да не го остави самичко и да му осигури брат или сестра, за да споделят заедно проблемите и радостите си, когато родителите им един ден си отидат. Като депутат тя няма да разполага с много свободно време, но пък и процедурата по осиновяванията у нас отнема не по-малко от 12 месеца, при това, ако са осигурени и връзки за целта в съответните държавни звена.

Иначе решението на Елена било прието от таткото на Тео Пламен много радушно, като той все пак предоставил и алтернатива на любимата си – да се опитат още веднъж да имат свое детенце и да изчакат с взимането на непознат малчуган.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени