Елена Йончева откраднала мъжа си от Ирен Кривошиева (Актрисата била на косъм от самоубийство)

3784
17 Април 2016, 10:00


Елена Йончева е откраднала мъжа си Пламен от актрисата Ирен Кривошиева, научи HotArena.

Преди 8 години двете блондинки едва не стигнали до бой, заради брадясалия архитект, който от леглото на театралката скочил в това на напористата телевизионна репортерка. В крайна сметка Йончева излязла победителка в схватката и наскоро дори роди дете от мълчаливия интелектуалец.


Ирен Кривошиева и Пламен се залюбили през 2007-а година, само че връзката им била изключително лабилна, издават запознати. Актрисата обсебила напълно Тодоров, който обаче стреснат от огромния й интерес към него, не виждал в Кривошиева жената на живота си. Тя тъкмо се била върнала от Америка и планирала как да започне живота си на чисто в България.

Взела да пише книгата за аферата си със Стефан Данаилов и случайно се запознала с Пламен, който проектирал жилище за нейна приятелка, пише "Уикенд".

„Ама тя тази е пълно куку. Видяхме се няколко пъти за неангажиращ секс, а тя ми заговори за брак”, споделил на бира пред приятели Пламен. Във всеки удобен момент архитектът изневерявал на бившата на Ламбо, докато съдбата не го срещнала с Елена Йончева. Макар още официално да бил с Кривошиева, той показал сериозните си намерения на журналистката и двамата започнали да кроят планове как да се съберат.

Пламен преценил, че най-справедливо би постъпил с Ирен, ако й каже истината в очите, вместо да я заблуждава. Разочарована, че ще остана сама обаче, актрисата разиграла цирк, че изпада в тежка депресия и започнала да театралничи, че ще се самоубие, ако бъде изоставена.

„Бързо й мина мъката по мен! Няколко седмици по-късно тя вече имаше друг мъж до себе си, с който бе на почивка в Мелник”, припомня си таткото на първородния син на Елена Йончева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени