Елена Йончева ражда на 1 април (Планирала е секцио за деня на шегата)

2909
14 Март 2016, 14:00


Журналистката Елена Йончева, която е бременна в 8-ия месец, ще роди на 1 април, научи HotArena.

 

Бившата приятелка на Сергей Станишев чака първородното си чедо на 52 и е на седмото небе от щастие с приятеля си – архитекта Пламен, пише „Всеки ден“.

 

Елена ще роди планирано със секцио в деня на шегата, а половинката й още се чуди дали да не присъства на най-важното събитие. Отсега обаче журналистката, обиколила всички горещи точки на планетата, била твърдо решена месец след раждането да се появи в ефир и да води предаване. Решението й хвърлило в ужас бъдещия татко, върху когото може да падне голяма част от грижите по бебето.

 

И сега Елена час по час се появява по различни телевизии, за да коментира актуалните световни проблеми. В същото време трескаво обзавеждат детската стая. Елена и Пламен вече са наясно с пола на бебето, но го пазят в тайна и го коментират само с най-близките роднини и приятели. Двамата умували развълнувани какво име да дадат на бебето, като сред имената за момченце едни от най харесваните били Мартин и Димитър. Йончева чакала с нетърпение появата на рожбата си и на няколко пъти сподели публично колко е щастлива.

 

Журналистката изглежда прекрасно и не е натрупала много килограми. Бременността обаче видимо я разхубави и подмлади. Русокосата чаровница съжалявала, че по-рано не се е решила на важната крачка в живота си, заета с пътешествията си по света. Преди месец наши водещи гинеколози дадоха експертното си мнение, че няма как Йончева да е заченала по естествен път заради напредналата й възраст. Най-вероятно инжектирането на предварително оплодена донорска яйцеклетка е станало във Франция или Испания, защото само там тази процедура е разрешена.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени