Елена Йончева разделена с половинката си (Вижте причината за разлъката)

1996
19 Май 2017, 15:00


Новоизлюпената депутатка Елена Йончева, превърнала се вече в острието на БСП, от известно време е разделена с мъжа си, научи HotArena.


Причината за разлъката между двамата е работата. След като хубавата Елена реши да влезе официално в редиците на социалистите, тя няма никакво време да пътува с половинката си арх. Пламен Тодоров. Преди да стане депутат и да се захване с творене на законодателство, Йончева имаше цялото време на света, което беше посветено единствено на половинката й. 12 години по-младият архитект има много ангажименти извън страната и често му се налага да отсъства от България, и то за по няколко седмици. Това беше идеален шанс за депутатката да се откъсне от ежедневието и да обикаля заедно със съпруга си и малкия им син Теодор.


Според близки до двойката новата работа на Елена никак не се харесвала на мъжа до нея, но той решил да я подкрепи въпреки всичко.


„Пламен знаеше какво ще се случи с връзката им, когато тя влезе в Народното събрание. Въпреки това реши да я подкрепи и да застане зад нея, защото разбира колко е важно за Елена да работи и да се развива.

Тя вече няма какво повече да даде на журналистиката. Това, което правеше преди години, сега не може да си го позволи, защото знае, че у дома я чакат дете и любим мъж. Няма как да отиде в Сирия или Ирак, където е пътувала неведнъж, защото ако рискува живота си, това е равносилно да рискува живота на любимите си хора. Тази работа обаче е не по-малко рискована. Елена стоически понася всички удари, които са нормална практика в политиката, но пък, от друга страна, това влияе зле на Пламен. Той беше много щастлив, когато прекарваше всяка минута с нея, обичаше да пътува с нея и с малкия, но сега нямат никакво време един за друг“, споделят малкото от близките приятелки на Йончева.


Това си личало и в работата й. Въпреки че всичките й другари споделят колко голям професионалист е тя, не могат да скрият, че откакто е влязла в партията, Йончева много се е променила.


За момента мъжът й Пламен не повдигал въпроса за това, че тя не пътува вече с него и е прекалено заета както за него, така и за сина им, но разбирал, че жена като Йончева не може да е просто домакиня и да се отдаде изцяло на семейството си, а и трябва да е успешна в кариерата си, предават от Ретро.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
Преди 1 година
-5
Хубавата Елена??? Грозно, бозаво и безлично същество.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени