Елена Йончева родила пред мъжа си, свестявали го с капки

3938
24 Март 2016, 14:00


Първото раждане на топ журналистката Елена Йончева е било в присъствието на любимия й, научи HotArena. Младият архитект Пламен Тодоров, когото 51-годишната репортерка дари със син Теодор в понеделник, е бил през цялото време заедно с нея в „Майчин дом“.

Първескинята роди секцио не толкова заради здравословни проблеми, колкото за да бъдат сигурни лекарите, че няма да има усложнения при естествения процес. Малкият Теодор бил идеално оформен, без каквито и да е бръчки по личицето и телцето, с каквито се раждат повечето пеленачета, минали през малкия таз на майката, пише "Всеки ден".

Таткото бил доста по-неспокоен от Елена и се щурал нагоре-надолу из коридорите на институцията, като непрекъснато говорел по телефона с близки и познати. Наложило се дори да му дадат ментови капки, за да свали стреса. Самата журналистка пък била изключително хладнокръвна и заради добрата си информираност и спокойствие, осигурено от специалистите на „Майчин дом“, никак не капризничела.

Все пак тя си заплатила допълнително за ползването на т.нар. ВИП стая на 12-я етаж на болницата, за да не бъде обезпокоявана. Само няколко часа след като роди малкия Тео, тя собственоръчно написа в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“, че се чувства добре, и съобщи идеалните мерки на бебето си. 

Очаква се в събота да бъде изписването, като от болницата семейството ще се отправи директно вкъщи, където стаята на Теодор е напълно завършена. Познати на фамилията твърдят, че в нея няма нито един излишен предмет и е помислено до последния детайл, така че и Елена, и Теодор да се чувстват комфортно и да нямат затруднения в обслужването.

Йончева била категорична, че нямало да разчита на чужда помощ дори в първите дни вкъщи, като за целта се подготвяла няколко месеца със сериозна литература. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени