Елена Кучкова крие, че е от село! (Срам я е, че е израснала в мизерия, представя се за гражданка от Пазарджик)

2525
24 Август 2015, 17:37


Плеймейтката Елена Кучкова крие, че е родена в пазарджишкото село Черногорово, узна HotArena!

 

Красивата силиконова блондинка се представя за гражданка от Пазарджик. Кучкова избягва да отговаря на въпроса откъде е точно и гледа да смени темата, когато я попитат.

 

Блондинката обича да демонстрира високия си стандарт на живот, но съселяните й разкриват, че Ели е израснала в бедно семейство и не е имала пари.

 

Баща й почина, когато беше само на 6 години, наложи се майка й сама да я отгледа, да изкарва пари и да се справя с трудностите“, коментират познати на Кучкова.

 

Според тях именно заради липсата на силно мъжко рамо сега плеймейтката си пада по по-възрастни мъже, а не по нейни набори.

 

Както „Всеки ден“ писа, Елена няколко години бе гадже на политика Любомир Ников, който е на 48 години. Любо Бентлито, както е известен, заряза палавата Елена, защото я хвана в изневяра. Откакто е сама, тя няма кой знае какви доходи и сега е в ужас да не затъне пак в мизерия.

 

Кучкова е много амбициозна и за нищо на света няма да се върне отново на село. Готова е на всичко, за да си намери богат мъж, да му роди дете и да си оправи живота. Твърдо решена е да се установи в столицата и да не мърда оттам“, издават намеренията на плеймейтката запознати.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени