Елена Кучкова напира да се върне при бившия, подлага на тормоз страстен танцьор (Защо остана с пръст в уста?)

2622
09 Май 2016, 17:00


Елена Кучкова не може да седи мирно без мъж до себе си и след като Любо Бентлито й би шута, тя иска да си върне биивше гадже, узна HotArena.


Статутът на свободен електрон, както и пикът на хормоните през пролетта са оказали явен ефект на плеймейтката Елена Кучкова и тя се е върнала към славата си на мъжемелачка без скрупули. След като депутатът Любомир Ников й би шута от своето Бентли, Ели се е нахъсала да си върне стрийптизьора Стефан Роглев, с който са имали страстна афера.


Именно този мъж е бил първата голяма любов на Елена и двамата са били гаджета цели три години и дори са живеели заедно. Някак са съумели да се разделят по приятелски и сега Кучкова търси нови пътища към него. Стефан е направил Кучкова танцьорка, а в замяна тя е започнала да му слага рога с по-заможни чичковци.  


Двамата разредили контактите покрай връзката на плеймейтката с Ников, но откакто скъсала с него, Елена го е ударила пред просото и не подбира много-много. Тя се е присетила за страстните си моменти със Стефан и се е отдала на атака със съобщения и позвънявания към стрийптизьора.


Кучкова уж го увещавала да пият кафе, но се надявала след това да я покани на гости и да си припомнят добрите стари времена. Роглев обаче категорично я отрязъл, защото в момента си има сериозна приятелка и не иска да се збърква в интриги, пише "Всеки ден".


Двете бившия гаджета се запознават на Слънчака, където Стефан се подвизава като част от еротичния балет "Максимус". Любовта им пламва отведнъж и скоро заживяват заедно в София. Малко след това красавицата се намопва със силикон и се записва за "Мис Плеймейт" 2013 г. Когато славата идва при нея, тя бързо намира заместници на Роглев.


„Роглев е много добро момче. Двамата с Ели са си приятелчета, но той я отряза за нещо повече. Тя пък въобще не се съобразява с това, че е обвързан – явно й е писнало да се въргаля с импотентни чичковци, които имат пари, но не могат да я задоволят“, коментираха запознати.


Този отказ оставил Елена с пръст в уста и сега тя е в отчаяно търсене ако не на спонсор, то поне на партньор за креватна гимнастика.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени