Елена Кучкова се учи да готви с книгата на Камелия Воче

3419
08 Декември 2014, 10:10


Елена Кучкова, Зорница Линдарева, Кали и Ива Екимова бяха само част от ВИП гостите на промоцията на втората кулинарна книга на Камелия Воче.

Сред многобройните рецепти Мис Плеймейт 2013 призна, че има и своите любими, които няма търпение да изпробва в кухнята.

На стилното събитие в изискан хотел в Драгалевци бяха забелязани още модни редактори, колеги и приятели на Воче.

Появата на бременната Виолета Марковска пък изненада всички. Тя дори стоя до края на официалната програма, разлиствайки книгата "В кухнята с Камелия Воче 2". 

 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лазаров
преди 3 години
-1
От готварската книга няма да научи кой и кога е създал Българската държава, факт, чиято невъзможност да съобщиш не може да извини никакво притеснение или каквато и да друга е причина. Интересно ми е как приема това нейният възлюбен, който, както се говори е много важен в държавните дела и политика мъж. Ако жена демонстрира такава интелектуална оскъдица, това много говори и за придружаващия я мъж.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лазаров
преди 3 години
-1
От готварската книга няма да научи кой и кога е създал българската държава, факт, чиято невъзможност да съобщиш не може да извини никакво притеснение или каквато и да друга е причина. Интересно ми е как приема това нейният възлюбен, който, както се говори е много важен в държавните дела и политика мъж. Ако жена демонстрира такава интелектуална оскъдица, това много говори и за придружаващия я мъж.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
оффффф
преди 3 години
-3
Колко е изхабена горката,и визуално и душевно. Ще готви тя,с тия ръчички,забодени да не казвам къде. Уж на скромните 20 плюс малко,а изглежда на 30 плюс много.Ама тоооо,БЕЗПЛАТЕН ОБЯД,НЯМААААА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени