Елена Кучкова във война с майка си (Изгубила баща си на 6, отгледана е от баби и лели)

2425
17 Ноември 2014, 11:05


Нелеко детство е имала плеймейтката Елена Кучкова, узна HotArena.net.

 

Плеймейтката е загубила баща си на 6 години и е израснала в бедно семейство, което трябвало да се лишава от ежедневни нужди.

 

Кучкова била отгледана от баба си и лелите си, като се наложи още в ранна тийнейджърска възраст със сестра си да работят, за да подпомагат семейния бюджет.

 

Родената в пазарджишкото село Черногорово Елена дори чистела тоалетни, за да си изкарва джобни.

 

Затова разочарованието на майка й било голямо, когато Елена решила да вложи всичките си спестени пари в силиконов бюст.

 

„Страхувах се, че ще завърша по този начин, бедна и просеща, нуждаеща се от каквато и да е работа, за да пробия. Не желаех да съм като майка ми, исках да съм сигурна, че ще имам добро и богато семейство, а за да ме хареса някой стабилен мъж, трябва да имам какво да му предложа“, разсъждавала Кучкова.

 

Още тогава започнал конфликтът на еротичната танцьорка с майка й. Най-голяма подкрепа Елена получила от своите баби и лели, които не я спрели в опитите да пробие на голия подиум, пише Всеки ден.

 

Всъщност полусирачето моделка било обгрижвано именно от по-възрастните членове на семейството й като малка, защото майка й работела на няколко места, за да изкарва пари за насъщния и нямала време за децата си. Тя се срамувала, че чадото й предпочело „лесния път“ пред този на усиления труд и учене. Именно заради това, когато роднини на виповете получиха шанс да влязат за малко в Къщата на „Големия брат“, в Резиденцията се появи единствено бабата на пазарджиклийката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени