Елена на Бербатов: Митко, ожени се за мен!

3732
14 Юни 2013, 17:05


Половинката на Димитър Бербатов Елена го натиска за брак, научи HotArena.net. Въпреки че са заедно повече от десет години двамата така и не узакониха връзката си официално.

 

През това време Елена дари Митко с две дъщери — Деа и Елия. А сега се надява да стане и негова законна половинка.

 

Въпреки че са заедно от десет години Елена не иска да чака, докато футболистът приключи със спортната си кариера. В момента спортистът е на 32 години, но няма намерение да се пенсионира.

 

Елена, която вече е на 35 обаче се притеснява от възрастта си. И като всяка жена си мечтае да се види в бяло, преди да е остаряла.

 

„Елена винаги се е съобразявала с това, че Бербатов е изключително отдаден на футбола. Наясно е, че животът на професионален футболист от неговата класът е пълен с безброй ангажименти. Това е основната причина двамата още да не са се оженили. Но Елена не може да чака безкрайно. Време е Митко да помисли за това“, коментират негови приятели.


Както изглежда Бербо все още не е дал категоричен отговор по въпроса. Сега обаче моментът изглежда изключително подходящ за сватба.

 

Тъй като отборът му излиза в отпуск през лятото спортистът би могъл да изпълни желанието на половинката си. Проблемите произлизат от организацията на събитието.

 

Не е тайна, че футболистът ревниво пази личния си живот в тайна. А също така и че не желае папараците да го следват на всяка крачка.

 

Една сватба обаче би предизвикала огромен интерес в медиите. А футболистът, който никак не обича големите купони, ще трябва този път да направи компромис, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени