Елена на Бербатов пазарува от намаления

https://hotarena.net/az-jenata/elena-na-berbatov-pazaruva-ot-namaleniq HotArena.net
Елена на Бербатов пазарува от намаления

Намалени дрехи от евтина марка се оказаха шопинг цел на Елена Бербатова, узна HotArena.net.

 

Папараците на Николета Лозанова изловиха съпругата на футболиста да се рови в кошове с преоценени дрешки с надеждата за някое уникално попадение, пише „Всеки ден“.

 

Много е пестелива, въпреки месечния доход от 300 000 евро на Митко, който взема от футболния клуб „Монако“, където почти няма данъци, тъй като е офшорна зона.

8 Коментара

константина

преди 9 години

Абеееее,турбо гъзарите в тая усрана държава!Беднотия до шия,а вие не разбрахте,че и хората с много пари,ако са умни,могат да бъдат и пестеливи! Да не е откачалка като Лозанова и разните там,да робува на дрехите и вещите си! Парите Бербатов и семейството му,вие бъдете спокойни,знаят за какво са им.....ПФУУУУУУУУУУУ Голям срам бате......от намаления,от втора ръка..... Побъркахте се ,да се опитвате да усирате,ама .........няма как! А да питам аз,ако случайно видите Николинка да пазарува от намаления,какво.....веднага ще кажете-БРАВООО,КОЛКО Е УМНА И ПЕСТЕЛИВА!Ама сте натегачи,вижда се!

Коментирай

konstans

преди 9 години

Абеееее,турбо гъзарите в тая усрана държава!Беднотия до шия,а вие не разбрахте,че и хората с много пари,ако са умни,могат да бъдат и пестеливи! Да не е откачалка като Лозанова и разните там,да робува на дрехите и вещите си! Парите Бербатов и семейството му,вие бъдете спокойни,знаят за какво са им.....ПФУУУУУУУУУУУ Голям срам бате......от намаления,от втора ръка..... Побъркахте се ,да се опитвате да усирате,ама .........няма как!

Коментирай

Jjk

преди 9 години

Tazi jena nqma na kogo kakvo da dokazva, ne nosi kompleksite na Nikoleta i moje da si pozvoli da pazaruva otkudeto si pojelae!

Коментирай

:)

преди 9 години

И втора ръка дрехи да носи - голяма работа. Това е прекрасен пример за тезата, че парите и дрехите не правят човека, а обратното. Има много жени, чиито доходи са доста по-ниски от нейните, а обичат да демонстрират много по-висок стандарт на живот от този който могат да си позволят! Елена е майка на две прекрасни деца, има успял мъж до себе си и е решила да се отдаде на тях, далеч от светлината на прожекторите (за разлика от повечето футбулни съпруги или гаджета). Никога не съм чела нещо, което да уронва авторитета й, като жена или да подлага под съмнение отдадеността й към семейсвото, така че подобни \"папарашки\" находки или са правени от група абсолютни дебили или са изсмукани от пръстите, защото очевидно жената не е направила нищо нередно за което да се хване човек и само това е останало за показване - как пазарува. Всичко е въпрос на приоритети!

Коментирай

7

преди 9 години

Тя може да прави, каквото пожелае, защото не е комплексирана, не й пука какво мислят за нея другите, има всичко и си гледа живота!Най-важното е, че не ни занимава с простотиите си всеки ден, като водещата селянка на това тъпо предаване!

Коментирай

stela

преди 9 години

Браво, Елена! Достойна жена, която има други неща за вършене и не се занимава само да демонстрира колко скъпа кола кара или къде яде, какво носи и така нататък... Бербатов не е глупак, хубаво и правилно е избрал съпругата си. Не случайно толкова много хора им симпатизират. Личният живот трябва да остане скрит, до колкото е възможно, за да се запази.

Коментирай

STANLEY

преди 9 години

КАТО ГИ КУПУВА, НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ ЩЕ ГИ И НОСИ. ИМА ДРУГИ ЗА ТАЯ РАБОТА.

Коментирай

STANLEY

преди 9 години

КАТО ГИ КУПУВА, НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ ЩЕ ГИ И НОСИ. ИМА ДРУГИ ЗА ТАЯ РАБОТА. БЕДНИ РОДНИНИ, БЛИЗКИ, ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ В БЪЛГАРИЯ КОЛКОТО ИСКАШ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.