Елена Петрова с дом за 1 милион

4939
11 Януари 2015, 16:30


Актрисата Елена Петрова си живее като царица. Макар от няколко години да не е пълноправна съпруга на гръцкия милионер Аристотелис Фотилас, заради връзката си с телевизионен оператор, звездата на „Стъклен дом” продължава да го дере за висока издръжка, узна HotArena.net.

 

Грижите, които богатият грък полагал за актрисата стигнали до там, че наскоро Елена се похвалила със скъп ремонт на дома си, пише „Уикенд“.

 

Откакто преди 5 години сложи рога на мъжа си Аристотилис, Елена доста помизерства. Актрисата избра любовта пред лукса в лицето на оператора Светлин и с това скъса с всички привилегии. Младокът не успя да й осигури висок жизнен стандарт, с който Петрова свикна откакто стана звезда. За това пък дори с много по-малко пари в джоба си, Елена сияеше от щастие.

 

От известно време обаче ситуацията около актрисата коренно се е променила. Вместо да води студена война с мъжа си, Петрова се е съсредоточила върху мисията си да го накара да плаща възможно най-много за привилегията да има деца от нея.

 

На практика близнаците й от милионера дъщеря й Изабела и синът й Александър са се превърнали в нейната печалба от лотарията. Заради тях Елена успяла да изкопчи от мъжа си сума, с която да ремонтира старото си жилище. Нововъведенията били толкова много и луксозни, че с тях къщата й вече удряла 1 милион лева. Естествено, този имот бил изцяло на името на Петрова, която си го кътала като пенсионен фонд в случай, че богаташът я отсвири и спре да покрива разходите й.

 

За сега обаче Елена може да е спокойна, че капризите й няма да останат не посрещнати. За това има голяма роля фактът, че гръцкият й съпруг е баща на двете й деца. Хлапетата вече са на по 7 години и официално Елена е тази, която има правото да се разпорежда с възпитанието им.

 

За целта тя има решаваща роля по отношение на това с какви забавления и хобита ще е пълен графика им. През изучаване на чужди езици, тенис и плуване, гимнастика и частни уроци, нито един лукс не е спестен от графика на малчуганите.

 

„Съпругът ми е от голяма фамилия с много деца, аз съм с двама братя. Децата имат нужда да поиграеш с тях, да поговорите за проблемите им, да пеете заедно песни, да рисувате. У нас често събирам деца и се правя на аниматор. Усещането за бащата и майката до тях им дава най-голямата сигурност. Оттам нататък те летят.

 

Те са хвърчила. Безкрайно много се гордея, че моите деца говорят страшно богат и правилен български език и че обичат да четат книги. Но най-важното е те да се гордеят с мен”, обяснява методите си за възпитание Елена.

 

Всъщност преди хлапетата да поотраснат актрисата рядко имаше достатъчно време за тях. Петрова често ги прехвърляше на гледачки и бавачки, за да има повече време за кариерата си. Мотото й бе, че ако не се чувства удовлетворена и успешна като творец, този комплекс ще се пренесе и върху наследниците й.

 

Заради факта, че пред тях актрисата беше като по-голяма палава сестра дори се говореше, че хлапетата й се качват на главата с капризи и претенции. 

 

Самата Елена също признаваше, че е изпуснала юздите на хлапетата, които растат като дивачета. Това не било голям проблем, защото самата тя била такава на младини. Дори имала усещането, че това поведение е като неин ген.

 

„Аз все още съм дивачката от ранните си години, но вече я контролирам. Тогава не я контролирах. Това бяха най-свободните ми години. Мислех, че мога да правя всичко, което пожелая, и че всичките ми грешки ще ми бъдат простени.

 

Когато си млад, падаш и ставаш, чупиш си главата, живееш свободно и мислиш, че всичко е твое и ти е позволено. Днес се опитвам да контролирам, да опитомя тази дивачка в мен. Но от време на време тя се показва и не искам докрай да я затварям или скривам, защото е част от моя натюрел”, обяснява се актрисата.

 

Заради хлапетата Елена дори е игнорирала връзката си с оператора Светлин и от много отдавна двамата не са се появявали заедно публично. Причината е, че с това само подклаждали клюки и интриги, а децата на актрисата вече били достатъчно осъзнати, че да разбират драмите на семейството си. Така вместо да подклажда проблеми Петрова се опитала отново да изгради имиджа на перфектна съпруга и майка.

 

„Най-красива се чувствам, когато синът ми каже: „Мамо, много си хубава!“ Красотата се възпитава като усещане у децата в дома. Затова се стремя да изградя у децата навици за чистоплътност и дисциплина. В какъвто дом ги отглеждаме, такъв ще създадат и те”, опитва се да държи интригите на страна звездата от „Стъклен дом”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени