Елена Петрова в депресия, мъжът ѝ я остави сама и бедна

3692
27 Декември 2015, 15:00


Повече от година актрисата Елена Петрова замазва очите на всички, че е все още женена, но всъщност е сама като куче, разбра HotArena.

 

Звездата от „Стъклен дом“ все още официално се води съпруга на гръцкия милионер Аристотелис Фотилас и двамата се опитват да поддържат илюзията за семейна идилия, но всичко между тях вече е непоправимо разрушено.

 

Някои от знаците за семейната криза във фамилията се появиха още това лято. Тогава макар Елена да се бе прибрала при съпруга си с двете им деца, тя ударно започна да продава имотите, с които се сдоби по време на брака си. Идеята на този неин ход бе да си осигури финанси, които да инвестира в нови проекти. 

 

Откакто залюби режисьора Мартин Макариев преди няколко години, Елена изпадна в немилост. Заради кинаджията актрисата постави бъдещето си на карта и бе на крачка да зареже както своя порядъчен живот в лукс, така и правото на солидна издръжка от съпруга си.

 

Двамата преживяха бурна връзка, която демонстрираха колко се може повече, навирайки се в обективите на папараците. Цялото това поведение логично доведе до проблеми на актрисата в семейния живот. Съпругът й Аристотелис на няколко пъти се опита да я укроти и да я убеди да не парадира със задявката си.

 

„За мъжа ѝ нямаше проблем, че тя си има афера. Нормално е след толкова години заедно всеки да търси разнообразие. За човек от неговата култура обаче да се поддържат толкова публични отношения с любовник, бе проява на много лош вкус. Това унижение никога няма да бъде простено и забравено”, казват запознати със семейните дела на Петрова. 

 

Връзката на Елена с Макариев не се оказа перспективна и той бързо-бързо скочи от нея към колежката ѝ Луиза Григорова. Елена пък се изправила пред най-големия си кошмар – да остане без мъж, който да ѝ е опора в трудните битки в живота. 

 

След раздялата си с режисьора, Петрова отишла да проси милост от гръцкия си съпруг, които обаче бил непреклонен. Той все пак я прибрал в дома си, но се държал с нея чисто приятелски, просто защото не искал да го прави повече за смях.

 

Съпругът на звездата от „Стъклен дом” не я удостоявал с никакво внимание в интимен план, за да я накаже за старите ѝ грешки. Актрисата обаче и сама чувствала вината си и поради тази причина предпочитала да не си позволява никакви волности в поведението с ухажорите си, които и без това значително намалели, пише "Уикенд".

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени