Елена пуска Бербатов в Америка (Митко става съсед на Бекъм)

4404
09 Май 2015, 16:57


Последната дума – дали Димитър Бербатов да продължи кариерата си в Америка, е взета от съпругата му Елена, узна HotArena!

 

В последните дни футболистът е на кръстопът и трябва да вземе много важно решение. То ще бъде и последното, що се отнася до неговата кариера.

 

Митко вече върви към финала на състезателната си кариера, но има шанс да натрупа още малко финанси. Жена му Елена се е съгласила да избере отбор в Америка, както и да се преместят да живеят там.

 

Местната Мейджър Лийг прибира залязващи европейски звезди, които приключват кариерите си, взимайки доста добри пари, пише „България Днес“.

 

По този път вече е минал Христо Стоичков.

 

След като обиколиха няколко държави за няколко години, сега Елена насочва Митко да се отправят към Америка. Мечтаела да стане приятелка с Виктория Бекъм, и без това било напълно вероятно Бербатов да заиграе в личния отбор на Дейвид.

 

Последните слухове гласят,че Дейв имал намерение да покани Бербо в тима си, а след това да му предостави и работа в треньорския щаб.

 

Футболистът наскоро присъства на престижна експозиция на луксозни имоти по крайбрежието на Южна Флорида. Това допълнително даде повод за мълви, че Бербатови са се запътили към Щатите.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени