Изпрати новина PHOTO ARENA rss
22 19

Ели Гигова

  • 2
  • 29.07.2012
  • Преглеждана: 13865 пъти

Ели Гигова е родена в град София на 17-ти Март 1982 година. Тя е дъщеря на оръжейния и футболен бос Николай Гигов.

 

Ели учи в училище в родния си град, а след 11 клас заминава за Париж. Там учи в Колеж специалността "аудио - визуална журналистика", а по-късно завършва и "международни комуникации" в Париж. Тогава среща и любовта в лицето на французина Филип. Той е бил шеф на сектор в "Сосиете Женерал", двамата имат четири годишна връзка.

 

Кариерата й като водеща започва с предаването "Стилисимо" по ТВ "Евроком". По-късно води и "Спортна треска" по БНТ. Ели беше водеща на сутрешния блок по Нова ТВ "Здравей България" заедно с Витомир Саръиванов. 

 

Ели имаше дългогодишна връзка с плейбоя Петко Димитров, но през Февруари 2012 година се разделиха. След разлъката им красавицата смени имиджа си и стана брюнетка.

 

Тя отиде да работи в Брюксел в Европарламента, където е в екипа на Илияна Йотова. По време на Европейското първенство  2012  Ели отново беше водеща  заедно с Камен Алипиев. Именно там в студиото получи обяснение в любов и предложение за брак от Денис Ризов.

 

Голямата страст на Гигова са дизайнерските чанти - притежава около 85 модела, купени от Франция. Обожава една от тях с марка "Ерме", която е на цена 7000 лева.  

Всички снимки са собственост на Hotarena.net и БулФото. Ползването им без изричното писмено разрешение на Hotarena.net и БулФото е забранено и е нарушение на Закона