Ели Гигова готова за шумно моминско парти

3481
02 Юли 2014, 13:50


Въпреки че е милионерска наследница, Ели Гигова не спира да работи. След като не случи в Би Ти Ви и „Голата истина“, тя ударно се завърна в БНТ, като коментатор на Световното, видя HotArena.net.

 

Смее се на клюката, че баща й Николай Гигов й е купил самолет за 800 000 долара. Споделя, че ако е било така, е щяла да заведе екипа си и екранния й партньор Камен Алипиев директно в Бразилия.

 

Ели е спряла отдавна да коментира личния си живот. Именно откритостта й преди е сложила край на връзката й с Петко Димитров, пише сп. “Story”.

 

Отрича да е имала любовна връзка с Николай Бареков или бившия транспортен министър Кристиян Кръстев. Смее се и на друг слух, в когото няма истина – че е имала афера и с най-желания ерген Димитър Тодоранов.

 

След края на Световното първенство по футбол Гигова планира ще отлети с приятелките си за Хърватия на моминско парти на една от най-близките й дружки, с която е работила в Европарламента.

 

За момента Ели няма намерение за брак, деца и подобни.

 

Планува и пътуване в Париж, който смята за втори дом и мечтае да се изявява по-често като актриса във филмови продукции.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени