Ели Гигова избухна срещу Тодоранов! Вижте как грозно го нарече във Фейсбук

4187
27 Май 2015, 12:01Ели Гигова избухна срещу Димитър Тодоранов и дори го нагруби в социалните мрежи. Както се оказа, милиардерската наследница може и да е възпитана и скромна, но избухне ли, показва истинския си темперамент, видя HotArena.

Двамата бяха заедно половин година, но наскоро бизнесменът грубо я зарязал. „Някои хора стигнаха толкова ниско, че под тях има само нефт“, написа след това Гигова в социалните мрежи, като многозначително адресира посланието до бившето си гадже.

Факт е, че на Тодоранов му се носи славата на опасен плейбой и далеч не си поплюва по отношение на жените. След като ги свали ги захвърлял като вещи, а имиджа на плейбой и джентълмен бил само параван.

Щом вкарал мадамата в леглото си, той се превръщал в истинско юпи, което командва както му харесва. Девойките нямали право да го притесняват, когато е с приятели, нито да му се пречкат, ако излиза с други жени, пише „Всеки ден“.

Именно подобна ситуация станала и повод Тодоранов да се раздели с Гигова. Преди нея излизал с друга светска красавица, която публично унижил, като й забранил да го придружи на парти с приятели, въпреки че всички знаели за нея.

„Афишираше връзка с една девойка, която обаче я беше инструктирал да не му досажда, докато вечеря със свои приятели. На масата им имаше и други жени, но неговата приятелка така и не се появи през цялата вечер, тъй като той й забрани да ги притеснява“.

„Това е истинска гавра с жената, с която спи“, възмущават се още познатите му.


Клиенти в негов клуб пък разказват скандална история свързана с друго момиче. Забил неизвестна красавица, докато била пияна и се възползвал от нея, докато била в нетрезво състояние.

На другия ден момичето отново било в клуба, където игнорирала Тодоранов всячески. Бесен, че не му е отговорила на съобщенията и го пренебрегва, той се нахвърлил върху девойката публично.


„Момиченце, когато аз съм тук, няма да разговаряш с никой друг и ще гледаш само в моите очи! Или изобщо няма да стъпваш повече в моята собственост“, развикай й се бизнесмена.


Свидетели твърдят, че след тази случка, тя никога не се е появила отново в клуба и вероятно дори е сменила и телефонния си номер.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ww
преди 2 години
0
Ели не се разтройвай. Не виждаш ли колко е жалък. По скоро се радвай че си се отървала от такъв измамник и смешник. Един друг такъв познавам - кристиан кръстев. Беше голямата работа, хвалеше се че бил министър, увърша де що имаше заблудени девойки - а днес е никой, ходи и си търси работа от врата на врата, кара стара кола и е скъсан като църковна мишка. Ели ти заслужаваш много много повече!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
jenn
преди 2 години
0
тоя има ужасно излъчване.. какъв плейбой?! може би парите му са привлекателни ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени