Ели Гигова убедена: Няма да се омъжа (Хубавицата мечтае за дете, но все не случва на мъж)

2494
25 Септември 2016, 15:00


Ели Гигова мечтае да стане майка, но не й булка, научи HotArena


Причината за това е, че милионерската наследница все не случва на мъже. Дали заради интересите си в областта на спорта или от житейския си опит, но телевизионерката се изживява като мъжко момиче. Затова от години брюнетката няма никакви мечти да се види като булка. Макар да я обвързват непрекъснато с различни мъже Ели още няма предложения да стане ничия официална съпруга и това не рядко я отчайва.


Следващата година наследницата на олигарха Николай Гигов трябва да чукне 35 години и макар никой да не й ги дава заради крехката й фигура и миловидно лице, Ели вече е започнала да се безпокои. Биологичният й часовник бързо препускал и вече все по-мощно влизала в годините, в които става предизвикателство да има деца. 


Проблемите обаче започват доста по-далеч – в липсата на кандидат за татко на отрочетата й. В последните години хубавата брюнетка бе обвързана с богаташа Димитър Тодоранов. Отношенията им обаче така и не стигнаха до обявяване в обществото. 


Тя е категорична, че не е от жените, които се виждат като накипрени булки. Подписът в обредния дом не значел нищо. Важно била химията между партньорите. А тя не винаги можела да се изрази само с една сватба. Ритуалът често дори усложнявал и убивал тръпката. 


„Когато бях малка, майка ми се караше, че другите момиченца все искат да са булки, а аз няма желание. Не казвам, че няма да се омъжа никога, но това не ми е фикс идея”, казва Ели.


И въпреки че рядко говори за мъже и връзки публично водещата е безкрайно откровена, когато я питат дали иска да се види с бебе на ръце. За милионерската щерка всякакво протакане по този въпрос може да създаде проблеми. Затова и Гигова все по-често гледала към детските дрешки с копнежа да ги облича на собствено детенце, предават от Уикенд
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени