Ели Кучкова с пловдивска тапия за висше

2907
19 Октомври 2015, 14:00


Плеймейтката Елена Кучкова днес ще сложи тогата и ще вземе дипломата си за висше образование от Пловдивския университет, разбра HotArena.


Родената през 1989 г. в село Черногорово, Пазарджишко моделка учеше стопанско управление във ВУЗ-а. „Успях като момиче от малко градче да стана някоя. Макар и с голотата, но не съм типичната сексапилна мацка с импланти в циците“, обясни гордата от себе си Ели.


Кучкова за пореден път подчерта, че е оперирала единствено гърдите си, а всички други хубости са й дар от природата. „Други пластики нямам. Затова пък сексапилът има много страни. Например Катя от „Ритон“, която на 50 години се снима в „Плейбой“. Това е различен вид сексапил“, коментира Кучкова. 

 

Красавицата се изфука за пореден път и с богатото си гадже Любомир Ников, по-известен като Бентлито, пише „Всеки ден”. „Повече от година и половина сме заедно. Не сме се разделяли, не сме се карали“, заяви Елена Кучкова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 години
-8
Напротив. Николета е за поздравления, че не залъгва никого и не избива комплекси с купена диплома. Тя може и пет дипломи да си купи, но не го прави, като всяка друга куха лейка. Все пак има някакъв разум в нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.....
преди 2 години
-3
По-скоро й свиди. Предпочита спонсорите да й купуват парцали. Тя сама нищо не може да си купи.
катерина кокс
преди 2 години
-3
Не е от разум това,явно най-сетне е проумяла,че страда от пълна либса на мозък,интелект и качества,и взимането на каквата и да е диплома,ще бъде смешно и очеизвадно!Освен това,няма никогааа,ама никога да може да я ползва......е за какво тогава,като може да си се поклаща,фъфли и маниерничи и без диплома!Излишен напън......
true
преди 2 години
-3
Най- неграмотната и необразована от всички плеймейтки, а с най-голямо самочувствие без никакво покритие е Николета Лозанова!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Да бе..........
преди 2 години
-1
Това ограничено,флегматично същество ........и висше образование!На кого,не е ясно как се е сдобила с него....хихиихиии!!И утре,ще измести някое кадърно момиче и ще му вземе мястото...........често срещано явление!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени