Елица мина на антидепресанти

1494
06 Март 2013, 14:00


Елица Тодорова мина на антидепресанти заради прекаленото напрежение покрай участието си в „Евровизия“. Дуетната половинка на Стунджи пощуря покрай наближаването на конкурса и се наложи да вземе спешни мерки, научи HotArena.net.


„Настроенията й непрекъснато се променят. В един момент започва да плаче, в следващия се смее, а след това я избива на нежности, после пак плаче”, твърдят хора от БНТ.


Странните й прояви стигнали до там, че отказала да излезе пред камерите на БНТ по време на живото предаване на 3 март. Тогава Елица трябваше да изпълни пред публиката парчето „Кисмет“, с което да ни представя на „Евровизия“.


Хората, които работят с нея, са се видели в чудо от необяснимите й емоции и сериозно се притесняват, че може да провали представянето ни на „Евровизия” по същия начин, както провали и предаването на БНТ.


„Очевидно момичето си има сериозни проблеми с душевното здраве”, коментират нейни колеги. И твърдят, че дори е стигнала до консултации със специалист и лекарства.


За това, че Елица има проблеми от години се шушука. Всичко започнало с необяснимите й закъснения за предварително уговорени срещи.


Често се налагало да я чакат повече от три часа, което доста изнервило част от познатите на звездата. В последствие се проявили и честите промени в настроението, докато накрая се стигнало до настоящото състояние на Елица и до лечение с лекарства, пишат от „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени