Елица Тодорова е любимката на Фейсбук

4542
18 Ноември 2011, 17:02


Елица Тодорова спечели Гран При в Топ 10 на "Звездите във Фейсбук". Заради невероятното българско хоро на музикалния фестивал в Берлин през лятото, с което показа на света силата на българския дух и с което разпали социалната мрежа, певицата спечели отличието на първите награди за най-големите звездите във Фейсбук снощи.

 
Така тя пребори конкурентите си за приза Слави Трифонов и Милен Цветков. Певицата изправи на нокти гостите в Deja Vu, където изпя с космическия си глас без съпровод песента "Излел е Дельо хайдутин".
 
 
За духовните си послания в социалната мрежа бе наградена и журналистката Михаела Петрова, която има зад гърба си поредица книги за духовния преход и осъзнаване. В нейната категория за принос в одухотворяването бе номинирана и Нели Хаджийска от предаването "Търси се...", както и психологът Еленко Ангелов. 
 
 
Заради звездните трепети, капризи, скандали и надувки във Фейсбук имаше и други, по-забавни номинации. 
 
 
Футболистът Димитър Бербатов ще получи чак в Манчестър призът за Най-надута звезда, а Денис Ризов, който е за седмица в Щатите - се уреди с приз Най-неуморна звезда. 
 
 
Бременната Николета Лозанова ще се радва чак в Италия на приза Най-актуална звезда, а проф. Вучков бе избран за най-сърдит. 
 
 
"Досега все от мен са взимали, дойде ред и аз да получа нещо", бяха думите на бившия затворник и ексизгора на Азис Коце Ламята.
 
 
Директно от мола - по дънки и потник, предупредена в посления момент за натрадата, в клуб Deja Vu влетя и Златка Димитрова, който отнесе приза Най-секси звезда. 
 
 
Ето и 10-те категории: 
 
1. Най-секси звезда във Фейсбук
Златка Димитрова 
 
2. Най-скандална звезда във Фейсбук
Коце Ламята 
 
3. Най-надута звезда
Димитър Бербатов 
 
4. Най-атрактивна звезда
 Златка Райкова
 
5. Най-актуална звезда
Николета Лозанова 
 
6. Най-остроумна звезда
Богдан Томов 
 
7. Най-одухотворена звезда
Михаела Петрова 
 
8. Най-неуморна звезда
Денис Ризов 
 
9. Най-сърдита звезда
Проф. Юлиян Вучков
 
10. Гран При - Любимец на Фейсбук
Елица Тодорова 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени