Елвис Пресли омъжва Супер Бианка

2937
10 Май 2011, 21:41


Най-накрая се намери храбрец, който да укроти щурата Бианка Илич, известна повече като Супер Бианка. Шантавелката ще скъса с моминския си живот, за да се омъжи за любимия си Георги и то не къде да е, а в Лас Вегас.

 

Бианка нямаше да е Супер Бианка, ако не беше измислила поредната си щура идея за един от най-важните дни в живота си.

 

Сватбената церемония, на която кумуве ще бъдат работодателите на Бианка, Иван и Андрей, ще извърши... Елвис Пресли. Е, не оригиналът, а негов двойник, с каквито Лас Вегас е фрашкан. Шастливото събитие ще бъде през лятото.

 

Сватбата на Бианка ще се отличава не само с Елвис. Роклята на бъдещата булка, разбира се, ще е розова. Щяло да има дори и каляска (розова!), която да вози младоженците от хотела им до американската църква (с розова украса!!!).

 

Бианка и Георги се влюбили миналото лято на морето. Женихът, който е приятел на "опосумите" от години, й предложил, падайки на колене в столичен ресторант с пръстен със скъпоценен камък в ръка.

 

Излишно е да споменаваме цвета на камъка - розов. Пуф...

 

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.39 mb
total execution time: 63.055038452148 miliseconds
mysql execution time: 22.458076477051 milliseconds