Емануела била със страхотен проблем в Къртицата! (Вижте го)

6509
10 Май 2013, 12:00


Емануела била с постоянно разстройство по време на престоя си в „Къртицата, научи HotArena.net. Певицата, която вчера напусна шоуто, напоследък се била пристрастила към слабителните. По препоръка на приятелка тя си набавила хапчета против запек, които я карат да ходи до тоалетна най-много половин час след като ги е изпила.

 

По принцип трябва да се взимат по веднъж дневно, но Емануела ги пиела по три пъти на ден, защото не искала да задържа храна в стомаха си. Ето защо постоянно тича до тоалетната. Това бил един от триковете й да не пълнее, независимо колко яде.

 

Докато Никола бил с нея в „Къртицата” например, му готвела пилешко месо със сметана и ядяла наравно с него, а това е много калорично ястие. Вместо обаче да пълнее, тя отслабвала, писа „Всеки ден“.

 

Хапчетата й били много ценни, след като влязла в шоуто. Тя не се разделяла с блистерчетата си, тъй в момента яде много повече от обикновено. Когато участниците в „Къртицата” нямат какво да правят, те най-често си прекарват времето край масата, ядат и пият. Емануела обаче била ужасена, че може да развали фигурата си. Ето защо задължително пиела слабителни най-много час след хранене.

 

Същото правела и когато се налагало да яде неприятни неща по време на мисиите. След като глътна сурово око например, веднага изпила хапчето и отишла до тоалетната, докато другите се опитвали да повръщат. Същото направила и когато й се наложило да яде живи червеи. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ься
преди 5 години
0
Каква фантазия, какво нещо, подобна глупост отдавна не бях чела
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
джиджа
преди 5 години
0
Добре,че излезе,защото не се раздаде в нито една мисия и само запълва бройка мисля.Същото се отнася и за Марияна,която първо плюеше Велислава,че е задръстена за годините си,а тя видите ли понеже е много отворена хубави ги забърка последните дни....иначе аз се съмнявам в Марина и се изкефих,че взеха да се насочват към нея,а може и да бъркам
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени