Емануела и Митко Динев се готвят за второ бебе! (Продуцентите й от „Ара“ не я пускат да си тръгне)

https://hotarena.net/laifstail/emanuela-i-mitko-dinev-se-gotviat-za-vtoro-bebe HotArena.net
Емануела и Митко Динев се готвят за второ бебе! (Продуцентите й от „Ара“ не я пускат да си тръгне)

Фолк певицата Емануела обяви наскоро, че напуска „Ара“. Причината за това е, че след като е излязла от майчинство, от музикалната компания не са й подсигурили нов проект. Не можела вече да се развива като изпълнител там, а и отдавна планирала да не подновява изтичащия си договор, узна HotArena!

 

Продуцентите й настояват да остане, но фолк фурията е категорична, че вече няма място във фирмата. Отрича да е имала срещи с ръководството на конкурентната „Пайнер“ и възнамерява да се продуцира от тук нататък сама.

 

Преди време Емануела и Крум, който сега е при Митко Димитров, имаха скандал. Тогава певецът твърдеше, че напуска работодателите си именно заради нея. Преди няколко седмици феновете и на двамата изпълнители останаха изненадани, че въпреки враждата между тях, чалгаджийката взе участие в новата песен на колегата си „Скорпион“.

 

Изпълнителката споделя, че с Крум вече са в добри отношения. Засекли са се в заведение, поговорили и разбрали, че зад кавгата им от преди години стои трети човек - интригант, споделя брюнетката пред в. \"ШОУ\".

 

Докато е в София и е на участие, Емануела доверява грижите за малкия Митко Динев на детегледачка. Лятото обаче е с Димитър – старши на морето, където в гледането помага и бабата на бебето.

 

Певицата отказва да говори за родителите на любимия си. „Семейство Диневи не искам да ги коментирам, защото имам отношения с Митко, а не със семейството“, отсича изпълнителката с изумрудените очи.

 

Споделя, че не живее като баровка, а половинката й има пари толкова, колкото сам си изкара. Така е бил възпитан от баща си – да взима само толкова, колкото е спечелил сам, без право да се разполага с имуществото на фамилията.

 

Емануела и Митко обмислят да имат и второ дете. Сватба на този етап няма да има. Певицата споделя, че съвместното им съжителство не минава без караници, но пък за сметка на това между тях има много любов.

8 Коментара

ели

преди 8 години

Е как няма да се спонсорира сама нали си взе милионерски син,но скоро ще я видим отново в нейната си злобна идентичност Динев като и бие шута!

Коментирай

ха ха

преди 8 години

Аске, ти ли си ма? Стига си завиждала на Емануела. Жената два пъти се омъжи и разведе, второ дете отглежда вече, а ти още не можеш да излъжеш някой футболер да те заведе в гражданското...

Коментирай

prostakesa

преди 8 години

Ма, простакесо, вземи та се поомъжи, скоро не си се омъжвала или те е страх да не те зарежат за сетен път пред олтара. Тази фамилия , никога няма да те приеме. Не го забравяй! Отношенията са с детето , не и с теб! А, и ти нищо няма да хванеш от цялата работа. Най-много да останеш с три деца сама майка.... И не го забравяй, простакесо!

Коментирай

bivsh fen

преди 8 години

То пък голяма гордост, че 2 пъти се омъжила (на 16 като циганките и в тв предаване) и родила 2 деца, сгодена беше 5 пъти. Скарана беше с половината поп фолк гилдия, неграмотна е и феновете в страницата и негодуват срещу това. Доста пъти е имало е коментари за това, че прилича на вампир заради това че постоянно ходи с много тежък грим през деня и не изглежда добре. А само да допълня - не е Аска, а е бивш фен на Емануела, който отдавна вече не я харесва.

Коментирай

злобен тъпунгер

преди 8 години

Емануела, гледай си живота и дечицата и не настъпвай хората с токове по сърцата в профила си, защото колелото се върти и да не се окажеш ти настъпената един ден. Много си елементарна , проста и злобна! Доказано! Факт!

Коментирай

хи хи хи хииииииииииииии

преди 8 години

Тя, тази с Аска, е дежурна тук и има проблеми с личността... ту Аска и се привижда , ту брат и на Алисия, ту баба и, ту леля и и като хептем се забърка казва цялата фамилия на Аска.. Ами, простено и е и тя не си го иска...

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

dawai...kali niama da e sama.....

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

dawai...kali niama da e sama.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.