Емануела избухна: Няма да си дам детето! (Войната с Диневи продължава)

4992
20 Февруари 2016, 12:00


"Няма да си дам детето на никого и няма да позволя на никого да ми го отнеме! За мен децата са всичко и се раздавам напълно за тях, за да се чувстват обичани и обгрижвани", категорично отсече Емануела.

Тя избухна по повод появилата се информация, че бащата на второто й дете - бизнесменът Димитър Динев, иска да й отнеме малкия Димитър-младши. Според мълвата в момента се води дело за попечителство над сина им, а с подмолни хватки фамилията Диневи искала да отнеме наследника на певицата.

Слухът гласи още, че Емануела никак не била доволна от ситуацията, но като всяка майка не брои парите, когато залогът е дали и занапред ще продължи да е с детето си. Говори се, че тя от месеци подготвя почвата за това дело за попечителство, пише "България Днес". 

"Цялата история е една пълна глупост и не възнамерявам да коментирам каквото и да било за този човек (Димитър Динев - бел. ред.). Не живея в миналото, а в настоящето. Чувствам се добре и съм щастлива. Надявам се някои хора да спрат да ме занимават с минали неща, тъй като имам много по-важни неща като отглеждането на синовете ми и професионалните ми ангажименти", заяви емоционално Емануела.

В момента изпълнителката е на турне в САЩ, като това е второто й пътуване до Северна Америка само в рамките на този месец
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Да беше помислила преди
преди 2 години
0
Като майка на майка мога да ти кажа, Емануела, че детето ще е по-добре БЕЗ теб. С цирковете си и плоските си сценарии до сега доказа не само, че нямаш сиво вещество ,но и че си неуравновесена, нестабилна, отмъстителна, подла и с много нисък морал. По- добре се оглеждай за следващия баща на третото си дете. Дано с него да ти провърви.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
емануело много си проста
преди 2 години
0
Бог ти е дал външна красота Емануела, но не ти е дал акъл а това е най-важното в живота.Много е възможно да изгубиш детето ,предвид поведението което демонстрираш.Ако не знаеш как да постъпваш наеми си съветник.Вобще не мислиш какво правиш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени