Емануела, Николета, Венета Р. и Х. напускат вкупом България! (Ето къде отиват+причините)

5591
17 Октомври 2014, 14:30


Българските звезди масово написаха, че се изселват от България, а това учуди и втрещи интернет пространството, научи HotArena.net.

 

Например тази сутрин фолк звездата Емануела написа в официалната си Фейсбук страница, че заминава за Невада за 8 месеца.

 

Мнозина започнаха да гадаят какви са причините. След като Емануела избрала да прекара бременност като на Кали – да не спира да ходи на участия, докато се чувства добре, сега е решила, че най-важното е да роди във възможно най-спокойна обстановка, пишат потребители.

 

Митко Динев пък й бил предложил да заминат за чужбина, където ще са далеч от нашенските завистливи очи. Избрали да забегнат в САЩ, за да може наследникът ще бъде с двойно гражданство – американско, а после и българско, сочат други коментари.


Трети пък считат, че  желанието на Емануела да се махне от тук е породено от папараците, които дебнат всеки родилен дом, когато наближи някоя звезда да ражда. Също така искала да се възползва спокойно и от възстановяването си и затова ще остане още няколко месеца в Лас Вегас, след като бебето се появи на бял свят.

 

Заминаването щяло да я откъсне изпълнителката от фолкаджийските й задължения, които вероятно в по-късен етап може и изобщо да не бъдат подновени.


Оказа се обаче, че звездите провеждат виртуална игра с цел! Тя се състои в това да пуснеш пост в социалната мрежа къде заминаваш и за колко време. Венета Райкова написа, че заминава за два месеца във Франция, а Харизанова - за 9 в Холандия. Николета пусна снимка с две кукли, които се качват на самолет и написа: "Bye, bye, Bulgaria", но без да пише месеци и конкретна дестинация. Ето в какво се състои играта и защо се прави:


 

Октомври е месецът на превенцията и борбата с рака на гърдата, а тази инициатива има за цел да привлече вниманието и да даде повече гласност. Всеки може да се включи и да покани своите Фейсбук приятелки също да го направят, но на мъжете не трябва да се казва. Публикувайте статус "Отивам в …… за …… месеца", пише beu.bg.

 

 

Броят на месеците е равен на деня ви на раждане (например 9-ти). А мястото, до където ще пътувате зависи от месеца ви на раждане, както следва:

 

 

 

Януари - Мексико

 

Февруари - Лондон

 

Март - Маями

 

Април - Доминиканската република

 

Май - Франция

 

Юни - Санкт Петербург

 

Юли - Австрия

 

Август - Германия

 

Септември - Ню Йорк

 

Октомври - Амстердам

 

Ноември - Лас Вегас

 

Декември - Аляска


 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Цветелина
преди 3 години
-1
Браво ! Вие , hotarena, успяхте да опазите тайната!!! Похвално.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени