Емануела показа УБИЙСТВЕНО барабанче! (Вижте новите бразилски форми на певицата)

https://hotarena.net/laifstail/emanuela-pokaza-ubiistveno-barabanche HotArena.net
Емануела показа УБИЙСТВЕНО барабанче! (Вижте новите бразилски форми на певицата)

Шест месеца след раждането на сина си фолк певицата Емануела вече показва убийствени форми. Певицата шашна със стегнато барабанче, което надминава дори това на Галена, видя HotArena.



Откакто влезе в редиците на „Пайнер“ фолк звездата изглежда все по-добре и по-добре. Емануела буквално е на гребена на вълната и изглежда наистина невероятно.



Противно на слуховете, че се е подлагала на пластични корекции, фолк звездата прекарва доста време в спортната зала. И само няколко месеца след раждането, упоритите тренировки определено й се отплащат.



Изпълнителката просто обра овациите с бразилски форми в черната дантелена рокля. И не само не й личи, че е раждала, но също така демонстрира визия, за която всичките й колежки, могат да й завидят.



Отрупана със скъпи бижута и сияеща, Емануела затъмни Алисия и всички фолк певици от бранша. Освен това певицата изглежда толкова всеотдайна на сцената, че оставя дори почитателите си без дъх.



Както е известно, певицата напусна \"Ара Мюзик\" след скандали с продуцентите си и в знак на протест, че лансират само Алисия. В крайна сметка се намери в редиците на \"Пайнер\", където пък моментално се нареди сред най-известните изпълнителки.



Възродената кариера и любовта на Димитър Динев, очевидно добре й се отразяват.

7 Коментара

Олелееее!!

преди 8 години

Това е стягащо бельо,каква черна дантелена рокля!!Офф,думи нямам,от километри личи,не виждате ли!!!!

Коментирай

Мария

преди 8 години

ПЕЕ ПО ЕВТИНИТЕ КРЪЧМЕТА,ЗАЩОТО ПАК НЕ И ИЗЛЕЗЕ ПРАВА СМЕТКАТА.ТАМ ОТ СЕЛО ВЛАСТ ПАРИ НЕДАВАТ.ПЕЙ СЕГА И ГЛЕДАЙ ДВЕ ДЕЦА.

Коментирай

о, боже!

преди 8 години

Тази е забравила да си облече роклята и е излязла по комбинезон. :) Какво ли прави горката, само и само да привлече вниманието към себе си. Стара бръкма си вече Емилио. А и певческите ти данни и репертоар са дооооста оскъдни и доста под класа и звучене на другите фолк певици.

Коментирай

нямаше да бъдеш ти

преди 8 години

Това малоумното с инициали М.Грозева, ако не намеша името на Алисия във всяка надраскана статия от нея просто не може да живее. Обсебеното тъпа и некадърно парче , пак се изцепи. Ей, мършоляк, много си задръстен/а! А, тази скумрия Емануела не барабанче , а цял БАРАБАН с палките барабар и топанджията е в гъза. Само каква трътка тлъста е отпрала селяндурката. И скоро не е раждала и не се е женила. Крайно време и е да се поомъжи. Елементарна кокошка!

Коментирай

по бельо

преди 8 години

Жената е по работно облекло. Те, проститутките , така се обличат и Николета има такова бельо и тя се яви преди време на една сбирка с нейните фенове по него. Какво им пречи? Образование, възпитание, култура ...... или ? Сега ще се спуснат да ме опровергават колко не разбирам от мода и , че това било рокля , не бельо.... нали знаете кой? Той/я е тук , почакайте малко! ха ха ха ПРОСТИТУТКИ И ПЕДАЛИ !

Коментирай

Габи

преди 8 години

Всичките един дол дренки дали ще е Емануела или Алисия или Галени,Преслави,Ивани все тая коя от коя повече пишки в изяла ...

Коментирай

о

преди 8 години

Ще ядат, ама това какво общо има тук и защо го казваш като нещо обидно? Нещо лошо ли има? Мъжете и вие ядете путки, да знаеш. Да се правиш на ощипан, не помага и не променя фактите. А и тук никой не говори за сексуалния живот на хората, пишки и т.н., само ти.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.