Емануела призна: Димитър ме БИЕШЕ! След поредния побой, с певицата пак са разделени (Кой е новият мъж до нея?)

https://hotarena.net/pod-pricel/emanuela-prizna-dimitar-me-bieshe-sled-poredniia-poboi-s-pevicata-pak-sa-razdeleni HotArena.net
Емануела призна: Димитър ме БИЕШЕ! След поредния побой, с певицата пак са разделени (Кой е новият мъж до нея?)

Редакторска плесница

 

Месеци след официалната раздялата на Емануела с Димитър Динев, певицата най-сетне призна каква е била истинската причина за края.

 

В интервю за „Папараци“ на Николета Лозанова по бТВ пайнерката разкри, че е била жертва на физически тормоз от страна на милионерския син, научи HotArena.

Бий ме, обичам те!

 

Емануела призна, че Динев неведнъж я удрял, защото не можел да контролира нервите си. При всяко пререкание с майката на детето си той прибягвал до едно и също средство – шамарите. Емануела живеела с него под постоянен страх, че може да предизвика гнева му, пише „Всеки ден“.

 

Митко я цапардосвал, а след това се впускал да се извинява, като се опитвал да я убеди колко много я обича и обещавал, че вече никога няма да й посяга. Последният случай обаче минал всички граници.

 

След раздялата им Емануела и Димитър правят опит да се съберат. Той й се зарича, че повече никога няма да я остави, но покаянието му трае твърде кратко. Според Емануела вина за скандала им има неговият най-добър приятел Иван.

 

Ябълката на раздора - Ванко

 

Всъщност за отношенията между Димитър Динев и авера му Ванко първа HotArena разкри още преди няколко месеца. Въпросното момче имало пагубно влияние върху Митко, подтиквал го към алкохол и изневери, а покрай него Динев забравял за детето си.

 

В крайна сметка след поредния шамар, Емануела си събира багажа и твърди, че с бащата на детето й са разделени окончателно.

 

Певицата обаче не крие, че още го обича и той означава много за нея, призна самата тя в предаването, след което избухна в сълзи пред Кристина Патрашкова.

 

Нов мъж

 

Въпреки това Емануела намекна, че има нов мъж до себе си, който я кара да се усмихва. Тя обаче не желае все още да говори за него и предпочита да го пази в тайна.

 

На пожеланието на Патрашкова към певицата да открие човека, когото търси, Емануела загатна: „Може и да съм…“.

 

Стела Йорданова

 

21 Коментара

Дани

преди 8 години

Актриса!!!!

Коментирай

кати

преди 8 години

Емануела загатна: „Може и да съм…“. А, Емето, ВСЕ Е......хаххаа! Не вярвам нито на думите,нито на сълзите на тази жена!

Коментирай

Жужи

преди 8 години

Боже ,какъв е този език???Говори като каруцарка,и все Иван и в устата.Тоя Динев му се живурка,две не види,от него баща не става.А тази фалшивата да си намери мъж от нейните среди,не само да гледа банковите сметки.И да се образова малко,че е цяло мъчение човек да я слуша.

Коментирай

э

преди 8 години

Все тая дали е вярно или не, и двамата са боклуци. Емануела е и проста, и интригантка. Митко само поради факта, че се е забъркал с нея, значи не остава по-нагоре. И двамата са един дол дренки. Тя е фалшива, лицемерна, манипулаторка, интригантка, а той предполагам не е видял така или иначе някакво кой знае какво отношение от страна на баща си към жените в живота му, предвид че баща му е имал вече безброй законни жени и още куп незаконни.... кой знае колко... И още един куп деца от различни жени... Надали уважава жените и надали някоя е била щастлива с него и надали още търчи от цвят на цвят защото е много свестен и успява да направи някоя щастлива, така че изобщо не бих се учудила да е биел жените в живота си този мафиот и сина му да е свикнал със същото отношение.

Коментирай

ина

преди 8 години

аз съм сигурна, 4е Емануела е в състояние да изкара и най-уравновесения 4овек извън кожата му

Коментирай

Хаха :*

преди 8 години

Тая парцалана снощи я слушах кви ги бръщолевеше, изкара го най-черния тоя, ми ти ако си много стока едва ли ще се държи така...и сама отговаряш та въпроса дали си гаден парцал ..две деца от 2 различни мъже, с които не живееш и уж до вчера сте били заедно и много го обичаш пък вече нов мъж имаш хахаха толкова си проста

Коментирай

ехх

преди 8 години

С въпросния Иван са приятели от 17 години, тя какво си мисли че като му каже тоз не ми харесва и той ще си развали приятелството. Нали я знае че е за 1-2 пъти. А като иска мъжа до нея да си седи в тях и да гледа детето да си беше хванала обикновен мъж. " Вчера се разделихме" и днес веднага да кажа на Патрашкова..

Коментирай

666

преди 8 години

4ovek imam priqtel koito sprq po4ti da se vidjame za6toto priqtelkata mu e divak i ne iska nikoi ,iska da sa si samo dvamata koeto i az neznam za6to e taka no toi se promeni mnogo .A Mitko trqbva6e da i obqsni kakva e xavata a te deca tva onova i sega ni6to

Коментирай

365

преди 8 години

Луда интригантка! Кво очаква от тоя пикльо първо, дете вярвала му и не знам си какво.... Хем реве, хем си имала друг.

Коментирай

Мария

преди 8 години

ХА ХА ХА ....МНОГО КРИВИ СМЕТКИ СИ НАПРАВИ БОКЛУКА!ПОМИСЛИ СИ,ЧЕ ТАКА ЩЕ Е ЗАТРУПАТ С ПАРИ.ТАМ НЯМА ТАКОВА НЕЩО.ЩЕ РАБОТИШ И ПУШЕК ЩЕ СЕ ВДИГА,ИЗПЪРДЯНО ЧУЧЕЛО!

Коментирай

преди 8 години

Първо, Коко Динев спуква от бой Емилия, беше и счупил носа, мина през всички певици, направи бебета на няколко, постъпвал е и други жени. Другият брат - Динев имал една законна жена едно дете - Димитър и деца от 3 други, плюс други жени, с които спи, живее и вероятно побийва. Малкия Динев макар завършил британско училище, се връща и какво, на опери ли ходи? Неее, хвърля салфетки по чалга-клубовете, спи с певици, иначе как ще се срещне с Емануела, прави дете на една от тях и продължава да се среща с други, когато нея я няма в Свети Влас. Смятат, че като са заграбили бизнеса по Черноморието всичко им е позволено. Диневи са едни селяндури с отракана майка, това е всичко. Сега замислете се и като плюете нея, не забравяйте кои са истинските боклуци.

Коментирай

преди 8 години

Тя е красива, той е манго. Харесва ви или не, така стоят нещата. Спомнете си за Йовковата Албена. Грешна, но ...

Коментирай

ти да видиш!

преди 8 години

Жабо Йорданова, предаването "Папараци" не е на Николета Лозанова и ако претендираш за грамотна би трябвало да го знаеш това. Тя е само водеща за момента в това предаване с пет изречения на кръст. Нито е нейна телевизията, нито е продуцента, нито водещия персонал. А, колкото да тази Емилия/ Емануела нали само преди дни поместихте тук, колко била щастлива отново , че се е събрала с бащата на второто си дете. И в един момент , ко стана? Кьор фишек работа--- да се приказва за тях да не ги забравят хората, защото няма с какво да ги запомнят. Долен и пошъл сайт!

Коментирай

въх

преди 8 години

Къде тръгна да сравняваш Йовковата Албена с Емилия чалгарката? Първо няма никаква база за сравнение и второ Емилия има само едни, ако мога да ги нарека красиви НЕ, интересни очи, които изпъкват на лицето и. Иначе е отврат в дзурлата, а носа ръбест- безформен. И както е противна във физиономията си, така е противна и с характера си. Много злобна, завистлива, подмолна, манипулативна, гадна, отмъстителна.... с една дума ОТВРАТ жена. А, като певица без никакъв глас и никакви стойностни песни-цигански кючеци. А, това ,че е куха и курва от най-долна класа е запазената и марка.

Коментирай

э

преди 8 години

Не виждам защо я плюеш за това, че имала две деца от две различни бащи. Не ги е имала в период от 2-3 години разлика. Другото й дете вече е на 17 години!!! Мисля, че човек има право да сбърка веднъж, особено ако е бил тогава на 17 и мисля, че до 34 години човек има право да се промени и със сигурност е на съвсем различен етап от живота си вече. Ако веднъж си сгафил, то значи ли, че дори и след 17 години по-късно нямаш право на втори шанс и опит да поправиш живота си? Е,то в нейния случай няма как да стане, но по принцип говоря. Проблемът е, че нейните връзки всичките са едни никакви, недомислени и нетраещи и по половин година. Не че имала две деца от два различни бащи. И недейте да оправдавате мъже-насилници и агресори с такова жженомразко мислене насадено явно от вашите собствени домове , че винаги жената е виновна, включително ако мъжът й я тормози и бие физически. Здраво са ви промити мозъците, ако верно мислите така. Особено при условие, че този мъж бие бременна жена или изобщо майка на детето с. Казвам ОСОБЕНО, т.е. не че ако не е бременна или майка на детето му е по-допустимо. Иначе си права, че много лъже, че много се излага с постоянните си лъжи, недоизказани намеци и с това бясно препускане от мъж на мъж. Все пак какъв пример дава и на другия си син с това поведение?

Коментирай

э

преди 8 години

*Двама различни бащи

Коментирай

э

преди 8 години

изобщо майка на детето с. Казвам ОСОБЕНО, т.е. не че ако не е бременна или майка на детето му е по-допустимо. Иначе си права, че много лъже, че много се излага с постоянните си лъжи, недоизказани намеци и с това бясно препускане от мъж на мъж. Все пак какъв пример дава и на другия си син с това поведение! Но така или иначе живота си е неин и не е наша работа да го оправяме нито имаме право да й казваме как да го живее. А че няма да изкара повече от няколко месецас този, беше ясно на всички.

Коментирай

э

преди 8 години

Не на всеки човек идеята за грамотност е това да е запознат с живота или "творческия път" на Николета Лозанова. Явно на някои от вас тя ви е екзистенциалното мерило на всичко в живота, но не за всички. ;)

Коментирай

angela

преди 8 години

Емануела как може с такива детайли да ни разказва за живота си, бе? Какво толкова ни засягат тия подробности? А тоя Ванко? От къде забирал мъжа й, колко много пили и т.н. Когато си публична личност трябва да подбираш какво да казваш и какво не, а не да седнеш като махленска клюкарка и да разкажеш целия си живот до най-малката подробност. Даже разбрахме, че яла шамари. О, Боже. Алисия даде далеч по сдържано интервю, представено доста съобразително и интелигентно, а я изядоха с парцалите. Иначе тука водещата много компромисна, даже със съчувствие приятелско говореше за Емануела, а Алисия я изкара клетница номер едно. Пълни фъшкии.

Коментирай

Сандри

преди 8 години

ох Емануелче много ама много ниско падаш !

Коментирай

BG

преди 8 години

tazi jena e kurva otkadeto i da ja glega6

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.