Емануела: Ще защитавам мъжа си докрай! Вижте какво каза певицата

https://hotarena.net/laifstail/emanuela-shte-zashtitavam-maja-si-dokrai-vijte-kakvo-kaza-pevicata HotArena.net
Емануела: Ще защитавам мъжа си докрай! Вижте какво каза певицата

Фолк певицата Емануела отново изригна в социалната мрежа, видя HotArena.


Изпълнителката на „Късам ти нервите“ заяви, че ще се бори със зъби и нокти и е готова да защитава мъжа си докрай.

 

Емануела е известна с това, че изразява емоции и мнение чрез Фейсбук статуси, та и сега не изневери на този си навик.

 

„Даже целият свят да стои срещу моя мъж, аз ще стоя зад гърба му и ще му подавам патрони“, гласи постът на певицата в личната й страница.

 

Повод за излиянието й е най-вероятно е поредната публикация за Димитър Динев в медиите. Откакто двамата са заедно и им се роди син, постоянно присъстват из таблоидите, като най-често се пише, че милионерският син я е оставил.

 

„Понеже отново чета всякакви интерпретации на мои думи, всякакви спекулации по мой адрес, всякакви откровени измишльотини, искам да заявя следното: Винаги ще има хора, които ще очернят името ми, поради простата причина, че съм интересна и актуална.

 

Но вместо да ме плюят, ги съветвам да насочат негативната си енергия и слова към нещо позитивно и хубаво. Това с кого съм имала връзка и как тя е приключила, не е тема за анализ и размисъл на никого, освен на мен и него. Изборът винаги е бил мой и не съм се съобразявала с нищо и никого, а единствено с моите чувства!

 

Държа да подчертая това дебело! Нямам нужда да съм с някой мъж за нещо друго, освен за любов и взаимност! Разберете го – аз мога сама да се грижа за себе си и за децата си, независима съм и ако съм с някой мъж, то е заради взаимните ни чувства, а не от някакви скрити подбуди!“, изригна пък вчера Емануела.

2 Коментара

а

преди 9 години

Ох, Боже! Като си независима, сигурно трябва да повярваме, че на теб ти е достатъчно просто да имаш с какво да се издържаш... Хайде стига, моля ти се! Хората не сме чак толкова глупави! Ти не искаш просто да имаш пари ти искаш да имаш много много много пари! Златотърсачките не се задоволявате никога с това просто да имате храна, къща и някакви дрехи. Прищявките никога нямат край. А разходите на една фолк-певица са големи. Един мой много близък приятел работеше за един човек, който имаше 6 човека охранители и идваше 1-2 пъти седмично в дома ти, а ти отваряше по халатче, докато момчетата чакаха ти да си свършиш с ангажиментите... И други общи познати имаме, така че знам що за стока си. Преди време и в едно реалити с детектор на лъжата участваше едно семейство, което също разказа какви си ги вършела, въпреки че ти после ходи да отричаш. И изобщо тези "МЪЖА МИ" някак ми звучат много смешно. Толкова преходна ще е тази връзка, че дори не мога още да си ви представя като двойка и няма и да мога, защото просто не си пасвате и със сигурност всеки момент няма да сте заедно. Такива връзки, в които във втория месец от познанството жената забременява от милионерски син са ясни и мотивите никой не е казал, че са "скрити". Много са ни явни даже.

Коментирай

а

преди 9 години

и няма и да мога, защото просто не си пасвате и със сигурност всеки момент няма да сте заедно. Такива връзки, в които във втория месец от познанството жената забременява от милионерски син са ясни и мотивите никой не е казал, че са "скрити". Много са ни явни даже.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.